Visning för Etage!


Första advent!

Go´kväll!
Nu är sista plåten klar och frysen fylls nu med lussekatter. Idag har varit en mysig dag. Lite julklappar har blivit köpta och trots att jag inte hade tänkt julpynta i denna lägenheten så kunde jag inte låta bli. Så nu lyser det i fönstret och några få tomtar har kommit fram. Har även tänt första ljuset och bakat lussekatter. Mysigt!

Julgodis!

Humm hur mycket har jag nu bakat de sista dagarna...? Ikväll har jag och Elin haft julgodistillverkning här! Riktigt mysigt.
Det blev en hel del som bara var tvunget att provsmakas.
Tja, har just nu inga köksmöbler, flyttar snart så vi fick ta det som fanns...
Det blev en massa gott!!!

Nöjesgalaxen


Lite av mitt gamla varberg



Bakningen fortsätter

Igår var Martina på kvällsmys hos mig och Tiny. Vi gjorde bakpotatis och jättegod röra. Sen gjorde vi kladdkaka och glass!

Hundbus & Lussebak

Idag har jag och Tiny haft en riktigt mysig dag. Vi tog en rejäl sovmorgon och sen körde vi ut till Stiffe och Julia på Verkö. De har också en dvärgpinscher, han heter Quattro. De har busat hela dagen och vi har bakat lussebullar i alla dess former. Verkligen mysigt!


Lite som hände

Hej på er! Nu var det ett litet tag sedan som jag skrev. Har väl hänt en hel del. Jag och lilla Tiny har letat nytt boende och flytt har pågått här. Jens har flyttat ut. Men mycket har nu börjat lösa sig. Den 15 dec flyttar jag och lilla pärlan in i vår nya lägenhet, tror det kommer bli väldigt bra. Tiny har fått en dagmatte som hjälper mig om dagarna när jag jobbar, hon är toppen.
 
I går var det visning på Statt, hår visning för Etage med tema cirkus. Jag har tyvärr inga bilder ännu men hoppas att det snart kommer.

Ja lite snabbgenomgång blev det här. Hoppas att jag kommer igång med bloggandet igen nu.
Trevlig kväll!

Halloweenfest

Igår var jag hos Emma på halloweenfest. Blev en trevlig kväll...
Martina och Emma
Vem väljer jag att vara idag tro....
Martina och hennes kille Adam

Saffran i maten

Har precis gjort paj, blev riktigt gott. Hade grillad kyckling, champinjoner, paprika, tomat och creme fraich med tomat och saffran, kan rekommenderas.

... Jo det blev en mysig dag och en jacka till Tiny

Åh så mysigt jag och Tiny har haft idag. Hon har varit så kelen. Vi har sytt en jacka tillsammans, hon var jätteduktig, satt i knät och var provmodell hela tiden.
Ibland ville Tiny också sy...
Hon blev jätteglad för sin nya filt, trodde hin men den var ju inte klar. För det blev en jacka till henne, så här fin blev hon:

Vad kan det bli av detta?...


Här har vi min bil :)


RSS 2.0