Lyxlunch!

Mötte upp Jossan idag och kolla in vilken lyxlunch det blev!


Tinymys!

Jag är ledig idag nu när det har varit jobb hela helgen, riktigt skönt och välbehövligt. Vaknade med världens huvudvärk och riktigt trött. Har en riktig mysdag med lilla Tiny idag, som jag saknat henne!! Nu myser vi i soffan med vindruvor och Elle.


Fina effekter

Det är kul med appar, har här testat Photo Blender!


Sista dagen på Lifestyle!

Nu har vi nog alla värkande fötter och ont i ryggen. Men det har varit roliga dagar. Idag fick jag möjligheten att tillsammans med Lotta hålla i en trendvisning!! Det var väldigt kul att jobba med någon så proffsig!

Nu är vi på väg hem och lär väl slockna direkt!


Tredje dagen på Lifestyle!

Då var tredje dagen, längsta dagen och den näst sista dagen över. Idag har det varit fullt ös, mycket folk. Nu ska jag plugga lite bilar då tanken är att jag ska hålla trendvisning med Lotta från Moderådet i morgon... Får se hur det går!!


Andra dagen på Lifestyle!


Första dagen på Lifestyle!

Idag har jag hittat många bilar jag vill ta med mig hem!! Lotta från Svenska Moderådet och representant från Bildport har haft trendvisningar på bilcatwalkarna under dagen. Ny kul idé!


Stockholm Lifestyle Motor Show

Steg upp 04,10 idag. Var i tid till flygbussen och försökte slumra till lite på planet men det gick inte. Upp till Älvsjö för att idag bygga montrar. Gick bra och är alltid kul. I morgon öppnar mässan, både Lifestyle och MC Mässan, två mässor samma helg här och vi deltar på bägge. Så nu väntar långa dagar, massa fina bilar, bullbak i mcmontern, värkande fötter och massa trevliga människor!


Min älskade lilla pärla!

Åh vad jag tycker om min lilla Tiny! Hon är det bästa! Har snart haft henne i 1 1/2 år! Hon är med nästan överallt och är så otroligt gosig!! Ångrar inte en sekund att jag skaffade denna lilla pärla! ❤


Vill ha lite sommarkänsla!


En härlig januaridag!


Firar in det nya året!!


Julafton 2012

Har haft en helt underbar jul trots lite förkylning!
 
 
 

RSS 2.0