Oslo Motor Show

Hemkommen från Oslo idag efter jobb på Oslo Motor Show sen i torsdags... I vår monter hade vi denna skönhet, en Lamborghini. Den drog väldigt mycket uppmärksamhet. Kostar ca 3,5 miljoner i NOK 4,7 miljoner. Inte dåligt att få ansvar för den nyckeln en hel helg.
Såhär funkar det i bilvärlden. Snygga bilar och lättklädda brudar...
Vi Bilsportbrudar hade ordentligt på oss!

Födelsedagsfirande

Vad händer, ännu en vecka och ännu en helg är över. Liten förkortning av helgen:
I fredags fyllde mor min år. Då hade jag bakat frallor och gjort müsli, så jag bjöd på födelsedagsfrukost innan jobbet. Igår firade vi mor och mormor som fyller år på tisdag. Vi var i Karlshamn och åt på ett ställe där man samtidigt skulle lösa ett mord. Riktigt bra! Idag har jag varit på Hästö, mormor är där nu (bor i Skåne). Ikväll var vi och hälsade på några vänner, Nelle och Michaela, som flyttat till hus på Sturkö och fick barn förra veckan.

Vi syr väl en då!

Vi har letat efter en liten hundbädd. Vi gillar Fatboys Marimekko-hundbädd. Men den kostar mer än den smakar. Så vi kom på den briljanta idéen att sy en... Så vi letade upp att man kunde ju faktiskt köpa såna där små frigolitkulor som saccosäckar innehåller. Så vi köpte fuskläder och började sy. Efter några små sammanbrott på alla dessa hörn fick jag slutligen ihop det mesta. Vi tog ett lakan och sydde innefoder. sen fyllde vi den med dessa små vita kulor...
Tiny sov i godan ro... Medan vi fyllde hela lägenheten med vita elektiska kulor. För er som inte vet beteendet på dessa så går de varken att sopa, plocka eller dammsuga upp dem. 02.30 var den sista kulan borta...
Ikväll syddes sista sömmen och nu är den klar:

Höstmys och bullbak

Ännu en fantastisk höstdag är förbi. Idag startade vi dagen med en promenad tillsammans med Martina. Vi gick runt Dragsö och Saltö. Plockade lite kastanjer och mös i höstsolen. I väntan på att Jens skulle komma hem så bakade jag kanelbullar, några med kanel och några med nötkräm. Det var bra längesen jag bakade det nu. Så nu är det bara att bjuda in sig på fika! Ikväll var jag och Tiny och hämtade Jens vid flyget. Han har varit och spelat i Stockholm i helgen, på Engelen, Robert Wells pianobar. Skönt att ha honom hemma igen!
En annan liten kanelbulle, här har hon ett av sina favoritställen, bland alla halsdukar och mössor!

Fin höstdag


Idag har det varit en strålande dag. Först var jag och Tiny i Jämjö hos syster och barnen. Axel skulle spela fotboll så vi hängde med och kollade på. Sen for jag vidare och köpte nytt koppel till Tiny, läder denna gången då hon gärna biter lite i det. Men halsband är inte lätt. Än så länge passar kattkoppel bäst, men det kan hon ju inte ha. Efter inköpet åkte vi till Mamma opch Tilda, sen åkte vi alla ut till Knösö. Där fick Tilda och Tiny springa lösa. Tiny sprang rakt ut i vattnet, det lilla yrvädret!


Näringslivsdagen

Igår var det Näringslivsdagen på Rosenholm. Från Albinsson & Sjöberg var det jag som stod för montern. Till min hjälp hade jag Lund från Bilsport. I montern hade vi en Tesla, en eldriven sportbil och en elmotorcykel. Dagen gick gättebra och på kvällen var det eftersittning på Statts festvåning. Där blev det mat och underhållning. På scenen stod Karlskronabandet Vapenbröder. Det var första gången jag såg dem, sjukt imponerad. Sångaren i bandet är lillebror till en gammal klasskompis så jag har ju bara sett honom som ett litet barn. Nu stod han på senen, bättre än Oskar Linnros eller vilken annan svensk stjärna som helst. Grymt bra band och han skriver även texterna själv. Snart skiva på gång!!


En helg på västkusten

Hej på er!
Har haft en supermysig helg. Vi for till västkusten. Jens spelade på Havshotellet i Marstrand på lördagskvällen och jag och Tiny följde med. Så det blev premiär för Tiny på hotell. Så duktig så, sov hela natten! För er som inte vet så brukar vi vara uppe ett par gånger varje natt för att ta ut henne. Men nu har hon sovit hela natten i tre nätter i rad. Underbart! På söndagen körde vi neråt, mot Göteborg för lite shopping. Tiny var med på stan hela dagen. I Göteborg så hade jättemånga med sina hundar i butikerna, så det var verkligen inga konstigheter. Behändig storlek också, så liten och lätt!

Fredagsmys!

Äntligen fredag. Har haft en bra vecka på jobbet, avslutades med galet mycket, kul men också helt slut när jag kom hem. Ikväll har vi lagat enormt god mat och nu sitter vi och myser i soffan till Idol! I morgon far vi till Marstrand och Göteborg på söndag. Ska bli mysigt med en liten tripp och ja visst ska lilla Tiny med, bo på hotell för första gången, hiih lilla bebis.

Päronbiskvier

Ikväll var jag och Tiny hos Elin och bakade päronbiskvier. Det har varit min favoritkaka sen min systerson Axel döptes då hans farfar hade bakat dem till dopet. Elins son Teo var vaken ett tag och hjälpte oss att vispa. Galet gott blev det!
BUS!!!
Sähär fina blev de!!

Heltrevlig helg!

Gårdagen var toppen. Först var vi och åt på Anton's, jättegott. Vidare till Paraplykontoret. Sen till Sliver för konsert. Jag och Martina stod längst framme vid scenen och hoppade och sjöng, precis som förr! Efter konserten gick vi alla vidare till Statt. Tiny var hos mina föräldrar och sov borta för första gången. Gick jättebra!


Ikväll har vi varit hos Malin och Robin på höstmys. Vi var ca 20 stycken, de hade dukat upp långbord på bakgården och serverade soppa och äppelkaka. Vi hade pyssel också. Vi skulle gröpa ur sockerbetor och göra ljuslyktor precis som man gör med pumpor, helkul. Jag gjorde två stjärnor de andra gjorde ansikten. Men nu är denna helgen också förbi... Fattar ingenting, var tar tiden vägen...







RSS 2.0