Jeansrumpor

Idag har jag varit fotograf! Vi håller på med ett arbete i skolan i kursen Interaktiv Marknandskommunikation. Vi skiver då om en repositionering av märket Gul & Blå. Vi har bla planerat utformning av marknadsföring för detta. Här är en del av min idé...

London

Har nu bokat biljett till London, ska hälsa på min Martina. Åker torsdagen den 26 november till tisdagen den 1 december. Ska bli så kul!


Saknar min familj!

Saknar min familj väldigt mycket nu. Kommer snart få träffa mamma, Peter, Marika och Niklas. Men barnen och mina älskade hundar, mormor och mitt hem. Har inte varit hemma på så länge. Hoppas att det blir snart.


Min fina tavla jag fick av mormor i julas, tänker så på dig, Percy och Tilda när jag tittar på den.

GODNATTKRAM


Söndag, eller?

Jag fattar som vanligt ingenting.... SÖNDAG, igen. Är det någon som tryckt på snabbspolning? I så fall kan den trycka på paus och sedan på den knappen som ser ut som en liten pil, "play". Jag hinner inte riktigt med annars, så om tiden kan hållas lite på plats och inte susa förbi mig just nu hade jag kännt mig lite lugnare. Som sagt, söndag igen. Det finns bara söndagar och fredagar, eller kanske inga veckodagar längre utan bara mornar och kvällar. OjOj nu blev det rörigt. Det jag vill ha sagt är att tiden går fort, för fort.

Nu är BoMarknaden över och det har varit en lyckad helg med mycket besökare. Alla har varit jättetrevliga, men det har varit otroligt många snåla panschisar som försökt pruta på inträdet, som vanligt antar jag. Jag har syndat, efter tre år utan godit har jag nu frossat i godis, choklad och kakor hela helgen. Mässor är farliga med alla godisskålar. Men denna helgen fick bli ett undantag, imorgon är jag tillbaka igen. Men det blir nog svårt. Mamma har alltid sagt att om man bara tar en bit så är det kört, men jag ska inte falla dit, hoppas jag. Men gu´vad choklad var gott...

Igår satt jag hela kvällen med utvärderingen. Det blev bra och jag är nöjd med mitt arbete. Nu är det nästan klart då det känns skönt. Snart börjar Topmodel, sen måste jag plugga hela kvällen.

Måndag i morgon då, ny vecka och snart fredag...

Lite mer bilder

 

Ja mamma det är för svart runt ögonen, jag tänkte på dig hela tiden men det var inte jag som sminkade. De ville ha det så.


Modevisning

Jobbar på BoMarknaden hela helgen. Men idag hann jag även med att gå en modevisning, eller rättare sagt 3 stycken. Det var en kl 10.30, den gick väl ingen höjdare, för vi hade inte haft något riktigt genrep. Men vad gör väl det, det var ju ingen som viste hur det skulle se ut av de som tittade på så. Andra visnignen 11.30, småduggade lite men det gjorde inget. Det var lite mer folk som tittade och vi klarade det bättre denna gången efter litte små ändringar. Tredje visningen kl 12.30 gick bra och det var väldigt skoj. Jag och två andra modeller gick och åt thaibuffé efter och sen började jag jobba.

Nu har jag kommit hem, missade minglet och buffén i Sparbankshallen ikväll. Var tvungen att cykla hem för att bli klar med all sammanställning av enkäterna från Göingegårdens dag. Så jag fick äta dillkött från tidigare i veckan och ska sätta igång med enkäterna mu, trist och vilken nitlott...

Jag har bara några få bilder från min kamera. Men det var en fotograf innan visningen och en eller två under också så jag hoppas på att det kommer fler snart.

Jag och Anna på sista visningen


Lite fullt upp

Jag är ledsen att jag inte skiver så mycket. Har mycket att göra just nu. Det är mycket skola, mycket jobb och mycket plugg. Denna vecka har varit, eller är riktigt fullspäckad. Skola måndag, plugg och jobb på tisdagen, skola och jobb idag. Skola, plugg och jobb på Varberg Event i morgon, BoMarknad hela fredagen, modevisning och BoMarknad på lördag, BoMarknad på söndag. Sen ska jag klämma in massa plugg också, någonstans.

Oj jag glömde bort att jag måste sammanställa undersökniungarna från Göingegårdens dag... Ja som ni förstår har jag en del att pyssla med. Det är tur jag har min kock. Jag bara säger vilken tid jag kommer hem och så står maten serverad. Igår var det lasagne och idag var det dillkött, ja med andra ord är det väldigt gott varje dag.

Har kollat på idol nu iaf, skoj och såklart har jag några favoriter. Men vi får se hur det går.




csn

Knäppt med csn. Om jag vill välja att inte ta fullt lån, har jag två alternativ.

1. Antingen ska bidraget sänkas vilket är stört.

2. Eller så ska jag inte få några pengar alls i några veckor och alla några veckor vilket är ännu mer stört!

Himla regler, det är väl bra om man jobbar och tjänar pengar. Annars får de väl höja det förbannade fribeloppet. Jag gillar inte detta. Är det någon som har ett tips på hur man ska göra?

Göingegårdens dag

I söndags var det Göingegårdens dag. Ett riktigt mysigt, lyckat familjeevent här i Varberg. Det är ett nybyggt område en liten bit utanför stan. Eventet var där för att visa upp området främst. Man kunde boka ett äppelträd, vilket jag gjorde. Detta fick man då skörda, mysigt och gott, blev två påsar fulla med tre sorters äpple. Kvantum och Hajen var på plats och grillade korv till alla besökare, så det var gratis mat och fika till alla, sjukt mycket korv och äppelmuffins gick åt. Sen var det lite underhållning, tipsruna och husvisning.

Jag och Linda var på plats hela dagen, vi genoförde vårt resultat av examensarbete. Vi var inhyrda för att göra undersökning och utvärdering av både besökare och personal. Vi får se vad resultatet visar.

Igår jobbade jag, idag har jag varit i skolan och haft vårt första semenarie vilket gick bra. Tåget tillbaka till Varberg kl 12 för att jobba till halv 7. I morgon blir det skola och personalmöte, jobba på torsdag och skola på fredag, jobba lördag, plugga på söndag. Lång vecka men det kommer gå galet fort som vanligt!

Snart är det idol, ska försöka läsa lite innan det börjar.


Larver, ödlor och ormar i en rymdhjälm

Tog tåget kl 7 i morse och har haft två lektioner i Borås idag. Men skönt nog så hann vi med 15 tåget, så vi kom fram till Varberg kl 16.30.

Har nu kollat på Idol, det var några blivande stjärnskott idag också. Låter som att det kan bli en bra höst. Tittar på, eller har det på iaf, Kändisdjungeln nu. Verkar ju vara halvkass som de sagts överallt. Men får väl ge det en chans. David och Tilde är lite överflödiga kan jag tycka, står där som några sportkommentatorer. Men det är väl för att det ska skilja sig från Robinsson kanske. "Det vackraste ord jag kan tänka mig just nu är Östermalm", Det här känns så långt ifrån Stureplan som möjligt..." ÖHHH.. Nu ska vingubben göra något äckligt verkar det som, Larver Usch. Åh fy så hemskt!!! Åh jag kan inte titta, Nu skalbaggar också, så fruktansvärt vidrigt!

Ska jobba i morgon och på söndag är det Göingegårdens dag. Jag och Linda ska göra undersökningar där. Ska även skörda ett äppelträd, mysigt!

Nej ödlor, åh stackars vingubben, vad är det här för program, nu har han ormar också. Tur nu är det paus. Ni som inte tittade på detta, tur för er...

Eventdagarna

Jag älskar Event!!!

Idag var jag och Sara på Eventdagarna, en mässa för alla företag innom eventbranschen... En plats för mig med andra ord. Det var toppen, kändisar, mingel, kreativa människor, godis, snittar, choklad... allt på samma ställe.




Jag och Peter, vist ser det ut som vi hör ihop? Hihi fina vi är i våra blommor.


En supertrevlig tjej som var dansare.

Första dagen

Idag var första riktiga jobbdagen på Vero Moda, det gick bättre än väntat.

Imorgon ska jag på Eventdagarna i Göteborg. Nu har vi fått vårt bredband och telefon, så nu blir det förhoppningsvis billigare att ringa hit!



TRÖTT! Natti

Kurorten

Nu är det söndag och jag har haft en underbar helg tillsammans men Eric på Varbergs Kurort.

Jag tar det från start:

Lördag morgon, jag börjar jobba kl 9, vi städar i butiken och öppnar kl 10, KAOS!!! Det var vår sista dag och erbjudandet var; fyll en stor Bik Bok påse för 99:-... Alla kläder i hela butiken var slut kl 11, förstår ni hur sjukt detta är och hur galet det var i butiken. Vi skulle ju stänga kl 16 men vi stängde redan 13.15 då sista betalande gick, alltså enbart kö från 11.

Jag har också handlat denna veckan, senaste fynden har ni här:

Jag plussade ihop dess ordinariepriser innan, jag höll på att svimma... (Karro läs inte detta) det blev 10532 kr... Det är helt sjukt!!!

Jahopp, var i hela fridens namn ska allt få plats? Får sortera bland det gamla då. Jag började lite smått med de få jeans som jag har här i huset (alla andra är nerpackade) och det blev en det som helt enkelt inte får tillhöra mig längre. Jag får väl ta ett riktigt röj och är det någon som har något tips på vad jag ska göra av allt så säg till. Funderar på Tradera, blocket, loppis eller något liknade, eftersom det är så gott som nya kläder... Jag tror jag skulle kunna starta en affär till och med...

Jaja, nog talat om det.

När jag slutat så kom Eric och vi började gå mot Kurorten, anlände kl 14, vilket var då vi fick checka in. Hissen upp till rummet. Oj förlåt, sviten och där väntade ett härligt fruktfat.


Utsikt från sviten


Vårt sovrum, men hade även kök, vardagsrum och badrum, det var en svit jag skojade inte, lyx!

Efter det blev det bad, bubbel och bastu, sedan en promenad längs havet och ännu mera bad, bubbel och bastu. Kl 20 var det dags för supé, fyrarätters middag.


Meny


"Apelvikare" räkor, rökt lax, pepparrot på toast


Bruchetta med buffelmozzarella, solmogna tomater samt olivolja


Skaldjursfärserad rödtunga med vitrotsreoss smaksatt med citron och dill samt vitvinsås


Mörk chokladmousse serveras med hallonsorbet samt knäckflarn

Efter maten blev det en kopp te (kaffe) och ett sista kvällsdopp i de upplysta bassängerna. (En 32gr, en 34gr sötvatten, en 14gr, en bubbelpool samt en ångbastu, en 55gr och en 85gr bastu... )

På morgonen var det frukostbuffé, ahhh, goottttt!


Drömfrukost! Så efter en timmes njutning slutade det med detta X 3 port...

Påtal om njutning, efter denna utsökta frukost var det dags för vår behandling. "Vi tillsammans" startade med fotbad, jag fick sedan ett varmt bad med olja då Eric fick massage, halvtid var det fruktpaus och sedan byte, jag fick massage och Eric bad, totalt 80 minuters underbar tid. Efter detta bubblade och bastade vi ett tag för att sedan packa ihop på rummet. Men vi var inte klara för det. Kl 11 var det yoga och vi är fortfarande störmätta men det är bara att glömma för nu är det lunchbuffé. ÄT!!! Ojoj

 
I en proppfull mage trycktes detta X 3 portioner ner... Buffé som sagt...


... vilket resulterade i att vi båda såg ut såhär i 1½ timme innan vi ens kunde lyfta oss. Nu är kl strax 18 och Eric ligger utslagen och sover på soffan och jag kan fortfarande knappt röra mig. Det är inte bra att äta så mycket...

Vi har iaf haft en helt underbar helg! Tack Eric för det.


Nyklippt

Har nu varit och klippt mig. Men det är bara topparna så det är inget som syns så mycket.... Mer än att jag känner att det känns jättekort som vanligt. Men men, det var verkligen i stort behov av saxen...

Ska snart bege mig till jobbet...


Hysteri... bara förnamnet

Nu har jag inte haft tid att skriva på ett par dagar. Men detta har hänt iaf:

Var i skolan i måndags, lektion med Direkt- och interaktiv marknadsföring. Det är faktist en intressant kurs. Vi håller på med ett grupparbete nu, jag skriver om etik och lagar om direktreklam med inriktning på ICA-kundklubb. Jag jobbade på eftermiddagen på Bik Bok. Fick då reda på vad som skulle ske dagen efter, jag trodde inte mina öron... Från 75% som det var i hela butiken till att allt skulle kosta 20 kr, galet värre! Så innan jag gick hem handlade jag lite. Mitt bästa kap var en svart äkta skinnjacka som kostat 1300, för 20kr...



Övriga fynd var 2 par jeans, linnen, stickad vit tröja, stickad svart kofta, grå myströja, nårga leggins, blå knapptjöja, lite hårprylar och en brun mjukisdess med bralla och hood mm.



På tisdagen fick jag jobba heldag då Karro hade sin lediga dag. Det var hysteri, trots att vi inte hade gått ut med att det var så billigt. Dagen efter blev det på tok mycket värre då var jag i skolan, Interaktiv Marknadskommunikation stod på schemat denna dag. Var och jobbade idag, GALET!! Folk är verkligen som gamar, det går inte att beskriva, de köper säckarvis med kläder iaf.

Idag har jag varit hängig hela dagen, sov dåligt och vaknade av att jag hade jätteont i magen, fastnade på toa ett tag. Trodde att jag hade fått maginfluensan men blev bättre i magen efter lunch men har inte varit så pigg. Har pluggat nu och ska vila framför tven med en kopp te nu. I morgon ska jag träffa Anna och plugga, sen klippa mig, vilket nog är på tiden gjorde det i januari sist tror jag. Sen ska jag jobba. På lördag ska jag jobba igen, sista dagen på Bik Bok sen stänger vi!

Eric har bokat mig där efter, i 24 timmar som han sa. Jag började fundera och fick mina aningar. Men jag behövde inte fundera så länge för han kunde inte hålla sig. Så vi ska till Kurorten lördag till söndag. Jag återkommer med mer om denna vistelse... Längtar!

Avslutar med kort på mina kuddar jag sydde i veckan!
Den med stjärnor och den med flaggorna har jag sytt.


Vi har nu fått upp hyllor bakom soffan, fint!

RSS 2.0