Jag får inte nog

Jag var trött på allt med vad bröllopet hade göra innan det var dags. Men nu får jag inte nog. Jag kolla på allt hela tiden, tv, sammandrag, klipp på aftonbladet och youtube. Det var så fint!


Tårarna bara rinner

Jag är så imponerad! Jag missade detta tal i går. Eric sa att han hade hört det och att det var bra. Så jag kollade på det på Youtube nu på morgonen. Jag grät talet igenom. Fantastiskt! Daniels pappa var också otroligt bra.


Fina blommor pryder mitt hem



Fick blommor igår, det var från Eric, så fina och vem har gjort dem? Jo Martina...


Martinakväll!

Idag har jag äntligen haft en kväll med Martina. Vi var runt i hela stan och letade matställe, men blev så besvikna. Vi blev inte omhändertagna på något ställe. Stod först och väntade på att någon skulle komma och ta emot oss, nähe, då gick vi och satte oss. Ingen då heller och om någon allt förmodan kom, ja då var de otrevliga, så vi gick. Letandet slutade på en blåstig kall uteservering med två filtar var virade runt oss på Montmartre. De var så trevliga och vi åt pizza. Utan tvekan den godaste jag ätit. Det var Kyckling, mozzarella, sparris, kronärtskocka, soltorkad tomat och banan på. Proppmätta och nöjda gick vi till Hemmakväll och köpte varsin godispåse och hyrde en film. Nu är det dags att sova!

Natti


tiden springer iväg


Jag fattar inte var tiden tar vägen. Har snart bott här i två veckor.


Min älskade lampa, det tog en evighet att bygga, men fin blev den!



I måndags var vi på kickoff med jobbet och idag var det afterwork, så trevligt!

Ett sammandrag


Jag har redan börjat gilla mitt nya intresse, fina bilar och mer lär det bli. Denna pärlan fick mig att stanna upp och ta fram kameran förra veckan i Varberg.


Förra fredagen var det min sista dag i Varberg. Det var ett härligt avslut på Societen med Varbergs handel. Här har vi minna vänner från Dressmann och Jack & Jones.


I lördags blev jag Karlskronabo igen. Blev först en dag hemma hos mamma och Peter. De hade byggt om sjöstugan, blev bra fin tycker jag!


Deras salladsland gjorde mig lite avis, så....


...jag gjorde mig ett eget litet kryddland utanför min lägenhet i stan!


I söndags flyttade jag in i mitt lilla palats. Hallen är klar...


Eric kom i torsdags och i går bjöd vi mamma och Peter på middag.
Detta stod på menyn!




Nu ska vi till Kalmar bla IKEA, ett helt hem ska köpas idag!!! Så skoj!!


Äntligen tillgång till internet

Jag har nu varit utan internet sen i fredags. Ikväll kom Eric till mitt lilla palats. Jag älskar min lägenhet! Han hade med sig internet så äntligen, ingen mail eller något på en vecka... Man blir ju faktist lite beroende.

Jag vill även meddela att jag stormtrivs på mitt nya jobb. Det är superkul och det går jättebra. Det är galet mycket att lära sig. Men jag har redan fått mina egna projekt!

Nu måste jag gå och sova, tidiga mornar varje dag nu.

Återkommer med mer om mitt nya liv här i Karlskrona innom kort!


Sista kvällen i Varberg

Jahopp, jag kan inte fatta detta men det är min sista kväll i Varberg i morogn 07.00 flyttar jag!! Har gjort mig klar för en härlig kväll med mina vänner på jobbet, middag på Societen.

KOMMER SAKNA VARBERG!!!

Examensdagen


Sista tågresan till Borås, vi övar inför redovisningen. Aldrig att dena resa har gått så fort!


På kvällen var vi och åt på Harrys!



Avslutade kvällen med Popquiz med Gulagubben

Sista dagen i morgon!!

I morgon är det examen. Nu har jag och Anna pluggar som attan i så många veckor inför denna dagen att det känns helt sjukt. Sitter nu in i det sista och förbereder inför morgondagen. Hoppas att vi inte får allt för mycket att justera i vårt arbete, för nu vill vi bli klara!!!!


RSS 2.0