Rockabillyfest!




I lördags var det Rockabillyfest, riktigt trevligt och tjejen som hade festen hade gjort så fint med temat fullt ut. Cupcakes, popcorn och "tatueringsstudio" med gnuggisar! 

GRATTIS MAMMA!!

Idag år 1956 föddes denna söta flicka! Grattis världens bästa mamma!!  


Bröllopsvisning på Kosta Boda Art Hotell

Idag har vi varit i Kosta och gått Bröllopsvisning. Det var jag, Tove och Jonna som var modeller för Ewie of Scandinavia och Qarma. 
Jonna, jag, Tove och Carinas son.
 
 

Reponakvinnan!!

I Mustages monter fanns jag på bild där jag aggerar Reponakvinnan i Reponas marknadsföring som Mustage har gjort!
 

Näringslivsdagen 2013

Igår var det Näringslivsdagen och jag hade nu för fjärde året i rad haft ansvaret för vår monter. I år körde jag på en 50-talsmonter. Detta för att spegla en del av våra läsares härliga livsstil. Detta temat var otroligt uppskattat av besökarna. De fotade oss, ville fotas tillsammans med oss, gick runt i montern som om det var ett museum, vissa ville tom köpa inredningen och vissa ville flytta in i montern. Sen var det barn som fick sig en liten historielektion då de aldrig hade sett en jukebox tidigare.
 
Vi hade egendesignade klänningar på oss som vi fått uppsydda hos Rock'n Design i Torsås. Våra fina frisyrer gjorde fantasktiska Etage! 
 
 
Min fina lilla cupcake Elin nu fru Melkersson!
 
Vår monter var så uppskattad att vi till och med fick priset Årets Bästa Monter! 
 
 

SVART/VITT

 

STOCKHOLM

I helgen var vi i Stockholm! En riktig tjejhelg med shopping! Fick träffa Anna och Josefin, Jossans kompisar. Verkligen kul att träffa dem. Vi bodde hos Anna i Stockholm och plockade upp Josefin i Växjö på vägen upp.
 
Har lyssnat på Veronica Maggios nya skiva hela veckan och springer på fröken Maggio nästan direkt på lördagen, då var min dag gjord! :)
 
Jossan, Anna, jag och Josefin!
Tack för en grym helg!!
 

RSS 2.0