Melodifestivalen

Igår var vi i Göteborg, vi tog tåget dit och var framme vid halv 5. Det är väl inte direkt en tid som alla vill gå ut på restaurang... Eller? Självklart var det så, alla skulle ju äta innan de skulle till Melodifestivalen. Med andra ord, FULLBOKAT överallt. Till slut fann vi ett jättefint ställe, vi fick sista platsen, tack och lov. Där spenderade vi två timmar med galet god mat, förrätt, huvudrätt och te/kaffe. Sen var det dags att bege oss mot Scandinavium.

Allt flöt på bra och vi var på plats i god tid. Det var en härlig show, det är ju alltid bättre live än på tv. Vi hade bra platser nere på parkett. Jag tyckte att låt 1 med Nina Söderquist och Alcazar var bäst. Det sämsta var röstningen, fattar fortfarande inte hur det gick till. Bara de själva gör det och att det blir rättvist så. Men allt handlar väl bara om att sno tittarnas pengar, dåligt.

När det var slut, gav vi oss direkt till centralstationen tog tåget hem, åh vips så känns det som att man aldrig har varit iväg. Det är mindre kul, det blir som olika världar.

Te efter maten på Restaurang Söder
Framme vid ScandinaviumEric framför entrén
Scotts och Alcazar


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0