Lillstrumpan och Systeryster

Nu har vi finbesök. Igår hade vi en toppendag, Marika och Axel kom till Varberg kl 13. Då åkte vi till deras övernattningshus och lämnade av lite prylar och hämtade nyckeln. Sen gick vi ner på stan för en fika. Därefter tog vi en snabb stadsvandring, vi visade bla mitt jobb (Bik Bok) och skolan. Sen var vi uppe på fästningen, gick runt och kollade på alla kanoner och även inne i museet, vilken höjdare. Två timmar senare, nöjda och glada, samt en Axel som var trött i benen, begav vi oss upp till oss för att vila lite och svida om. Dags för en go bit mat på restaurang.

Innan vi anlände till matstället tog vi vägen förbi vårt blivande hus. Väl på plats på Cheers & Beers (restaurangen) lämnade vi vår beställning, "när kommer maten egentligen?", Lilla gullunge, känder igen det där sen jag var liten, bara en lång väntan. Men här hade inte servitören lämnat vårt bord knappt så det skulle nog dröja en liten stund. Men Lillstrumpan fixade det så bra och maten var jättegod.

När vi hade ätit upp gick vi till bilen för en liten tur. Vi körde nerom Apelviken, där var det SurfesDay, så det kryllade av Kitesurfare och det blåste mycket, kul att se. Sen åkte vi ut till Träslövsläge för en efterrätt på Tre Toppar, gott men på tok för mycket, "Den som gapar efter mycket". Sjukt mätta begav vi oss hem till oss för att titta på Sommarkrysset, efter det åkte de trötta bort till sitt lilla boende. Vi kollade på Ondskan sen var det natta.

Snart kommer de hit för lite frukost och sen blir det lek hela dagen på Fun City!!!
Snälla regna inte!!!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0