Lite ego

Idag var det modevisning för Hagedorn, det var toppen, så himla skoj! Det var en fotograf där som tog massa bilder under dagen, både på visningen och på oss. Dessa bilder kommer vi få om någon vecka, så då kanske det kommer fler bilder här. Jag hade självklart med mig min kamera. Lägger upp några smakprov. Lite ego då de bara är på mig, men vill bara visa familjen, lägger troligen ut resten på Facebook.










Nu ni, nu har jag inte bara vårkänslor, nu är våren faktiskt här!

Okej nu är våren här på riktigt! Idag har det varit så otroligt skönt, jag och Linda passade på att ta lite fina vårkort och sen var det dags för årets första grillkväll vid havet. En härlig kväll, blir dock fortfarande väldigt kallt så fort solen försvinner, men om någon vecka eller två så...

Igår gick jag modevisning, det var textilgymnasiet som visade upp sina kreationer, det var skoj. Idag har jag varit och provat ut kläder till en annan visning som är i morgon, kul med två visningar samma vecka. I morgon är det en visning för en butik som bla säljer NoaNoa kläder, hoppas på fint väder för visningarna (tre stycken) är ute på gatan. De kommer att stänga av gatan utanför och bygga upp en catwalk. Det ska bli superskoj, lite annorlunda mot de visningarna jag gått tidigare.





Våren har till och med kommit så långt att de vita vackra blommorna blivit bruna.
Synd, men men... Det var vackert ändå.

Tillbaka till verkligheten

Nu är jag tillbaka i Varberg efter en toppen lång-weekend i Stockholm. Det har varit jätteskoj! Jag Var själv hos Linda och Fredrik från onsdagsnatt till fredag kväll. Som tidigare skrivit så pluggade vi hela torsdagen och fredagen gick vi på stan på Söder. Jag har aldrig upplevt den sidan av stan så det var skoj, massa roliga secondhandbutiker och mysiga fik. Om man som jag gärna spanar in vad folk har på sig, så kan jag avslöja att ingen Söderbo går utan sina vita Converse i city och jag och Linda var helt rätt då vi lika slaviskt följde denna trend denna dag.

På fredagskvällen kom de andra tjejerna efter en heldag i bilen. Då badade vi bubbelpool och hade en helmysig kväll tillsammans i Lindas pappas hus där vi även sov under helgen.

Upp tidigt och gemensam frukost innan vi sedan tog tåget in för en heldags shopping. Det var dock ingen som gjorde av med jättemycket pengar, vilket nog alla var nöjda med. Jag är stolt över oss, tio tjejer på stan tillsammans i Stockholm, utan att bli osams, vi höll ihop nästan hela tiden.

Kvällen bjöd på gemensam matlagning och tacos, alltid lika gott. Sen var det piff och en kväll på Sturekompaniet. Dagen därpå började resan vid tolv och framme i Göteborg vid kvart över 6. Då passade Hanna på att visa mig Operahuset och vi åt innan tåget gick, för att sedan anlända i Varberg efter 8.

Tack tjejer för en toppenhelg!


Snyggt provrum!
Frida piffar
SandraSka man vara fin så får fötterna pinas i högklackat
Hanna njuter av solen nere vid operahuset i GöteborgGöteborg
Jag har varit jätteduktig när det gäller shopping, det blev endasr detta vilket jag är väldigt nöjd med. Trodde att det skulle bli betydligt mer än så, men tur att det inte blev det.


Storstan... Kommer dock alltid förbli en småstadstjej

Nu är jag här, bildunder, rödlysen och avgaser. Det är varckert också, det finns tom grönområden. Idag har vi gått en bit längs Mälaren det var lite kallt då solen inte var framme. Följde Linda till jobbet och och mig hem hit till deras lägenhet själv, var faktiskt lite orolig att jag inte skulle hitta.

Nu sitter jag här själv i deras lägenhet, Fredrik borde snart komma hem. Sitter och jobbar på med examensarbetet, gjort det hela dagen så börjar bli rätt trött på det nu.

Jag fick VG på undersökningsmetodiktentamen! För er som inte vet vad det innebär så är det högsta betyget vi kan få. Det används inte MVG i vår utbildning. Så jag är glad!

I morgon ska jag och Linda plugga klart och om vi gör det så kanske vi ska kolla runt bland Söderns butiker, främst secondhand. På kvällen kommer de andra, då blir det bubbelpol. Lördag shopping, sen få vi se vad kvällen slutar. Vi skulle ut och äta på Collage, ett superhett ställe med massa kändisar. Men det blir inte av, tyvärr...

Back to plugg nu... Men jag hade gärna gått ut en runda och kollat in solnedgången över Stockholm, men det är väl inte värt det, då virrar jag väl bort mig. Får sitta här snällt och vänta tills min "barnvakt" kommer, hihi.

1KLASS

Ja jag känner mig som en kunglighet, jag har aldrig åkt 1klass på X2000 förr. Känns riktigt lyxigt, gratis frukt och te plus att det är gratis Internet. Sätena är ju underbara, det är jag och alla kostymklädda affärsmän.

Ska ta mig lite te tror jag och har laddat upp med en påse nötter och naturgodis...Ska plugga examensarbete nu också. Åh det ska bli superskoj att komma till Stockholm. Lilla jag i stora staden hur ska detta gå...

Jaja dags att sätta igång då, återkommer efter helgen med bilder och allt som har hänt!



Min härliga påsk

Långfredagen
vägen till stan
Paul tog en stor glass, men inte den störstaAnna och glassarna


Jag träffade min gamla klasskompis Anna, så vi tog en runda i staden med hennes hund, sen gick vi till världens bästa glassbar, då följde även Paul med, han lyckades nästa med den största glassen, två smaker med mjukglass, doppat i choklad. Jo det är sant det finns ännu större.

Gräddnöt i extra-ljus-strut, min favorit.
Jag höll mig till min favvis, gräddnöt i den ljusaste struten de lyckas tillverka.


Vädret var underbart och vi satt på trappan till Fredrikkyrkan på torget och njöt av våra glassar.



Sen mötte jag upp Martina på vägen hem, passade då på att ta ett kort på vårt hus, det är det vita mellan de två gula. Jag och Martina gick hem och lagade mat, satt även ute på tomten och njöt av den fantastiska vårkvällen. Som vanligt måste ju allt förevigas, så vi tog massa fina kort i solnedgången på vår brygga.


vår tomt
Jag, Percy och TildaMartina och jag lagade påskmiddag tillsammans, detta är resultatet.
Converse i all sin praktMartina försöker lyckas med ett snyggt foto




Efterrätt, naturgodis och den fina påskblomman jag fick av Martina


Påskdagen
På påskdagen kom min syster och hennas familj, det blev massa god mat, och tårta. Vi firade Peter som fyller 50 år på valborg, men då är jag inte hemma. Peter fiskade lite och fick en gädda på första kastet.

Fiske och annat mys nere vid bryggan i vårsolen
En gädda på första kastet
Jag och min systerMarika och Viktor


Annandag påsk
Det var även underbart väder denna dagen, jag och Peter byggde staket sen solade vi lite. Jag åkte hem till Varberg på kvällen.

Min stugaMina doggisar solar
Jag och mamma solar

Tack för en underbar helg familjen!

GLAD PÅSK

Nu är jag hemma i Blekinge. Jag ska snart in till stan och träffa en gammal klasskompis, ska bli skoj för jag har inte träffat henna på mer än ett år tror jag. Ikväll kommer min Martina hit till vårt slott. Då ska vi laga middag och ha påskmys. Snart flyttar hon till London, så det blir väl sista gången vi ses innan dess. Men jag ska komma och hälsa på henne.

Mamma och Peter är med sina vänner nere på Österlen på konstrunda idag, en tradition. Vädret är helt fantastiskt idag också, det blir bara bättre och bättre.

Ha en underbar påsk, ut och njut av solen!




2 år

Igår firade vi 2 år. Känns betydligt mer än så men vi har iaf varit tillsamman i 2 år nu. Det var en underbar dag, riktigt varmt, solen sken och som man kan se på vattnet nedan, ingen vind.


Vi startade dagen med strandpromenaden, njöt av solen ett tag för att sedan gå hem och äta lunch, kålpudding, min favvis. Sen började båda jobba, jag på Bik Bok och Eric på Varberg Event. Det var en bra dag att jobba, skoj med mycket folk, plus att vi hade halva reapriset så många handlade.

Kom hem vid 17-tiden och det var fortfarande helt fantastiskt väder. Vi gick ner till havet en stund för att sedan bege oss till Zorba, där vi beställt bord. Det är en Grekisk restaurang som jag gillar. Till förrätt åt vi jätteräkor i stark tomatsås och sen testade vi vinbladsdolmar, mycket godare än vi trodde. Sen åt jag kycklinggrillspett med bacon, ris och tzatziki och Eric lyxade till det med oxfiléplanka. Sen kom vi lagom hem till Robinson.


Idag skulle vi ha haft picknick vid stranden, men det kunde vi glömma då vädret inte var så härligt som igår, bara för att man är ledig. Men vi gick och tog en fika istället på stadens enda öppna kafé en söndag, där en räkmacka kostar 79:- och en sallad 89, som vi då inte åt. De vet hur, man tar betalt.



Njuter av solen längs strandpromenaden
'Eric på klipporna




RSS 2.0