Karlskrona Fashion Week

Nu är helgen över och jag är tillbaka i Varberg igen... Så här har helgen sett ut:


Jenny


Annelie


Min fina florist Martina


Elin


Smycken från Tomas Sabo


Maja Mayskär


Mariette blir stylad av Sussane


Kläder från Malene Birgers höstkollektion



Lilla Axel gillade verkligen Mary Jet

Mingel på nya hotellet i stan

Nadja


Det var en riktigt rolig kväll på hotellet med Mariette och hennes supertrevliga vänner, tack för det!


En helg full av mode, nu är den över

http://www.blt.se/nyheter/karlskrona/hoga-klackar-och-milda-fargtoner-i-var(1847967).gm

Nu är helgen över och det har varit en fantastisk helg full av visningar!

Jag lägger upp fullt med bilder när jag kommer hem till Varberg igen, så länge kan ni kolla in blt.se (länken här över).


sista dagen

Nu är jag inne på sista dagen av tentaplugg... Förhoppningsvis sista dagen av detta i hela mitt liv, bara det inte blir någon omtenta så ska det väl vara över... Tror inte det blir mer plugg efter jag är klar till sommaren. Så får väl komma ihåg denna totala frustration som utspelar sig i min kropp. Men om det nu är sista gången så kan jag nog stå ut. Jag önskar så att den är över. Hade gärna gjort den igår eller idag. Nu känns det som jag har överpluggat och fått förstoppning i hjärnan, får inte ut något alls.

Ska ta och packa idag också kom jag på, för jag åker direkt från Borås i morgon till Karlskrona för att leva på catwalken hela helgen, längtar!


Barnkalas och massa annat

Har jag varit i Karlskrona i helgen. Det var inte inplanerat men det fick bli så och det var tur. Snacka om späckat schema.

Kom dit i fredags och gick direkt och provade ut kläder till visningarna nästa vecka. Jag var på Sisters och Casablanca, hann även med att hälsa på Martina en snabbis. Mamma kom och plockade upp mig i stan och vi köpte hem thaimat.

På lördagen blev det shopping, byggde på min vårgarderob med massa fina kläder, skor och smink, nagellack och annat smått och gott, det blev mycket rosa. Hem en sväng, fika och sen iväg till stan igen. Dags att öva koreografi för Intersport, högt tempo...

Söndagen började vi redan halv sju med frukost, sen blev det tentaplugg fram till vi for till Jämjö, Barnkalas. Lillkillen fyller 3 år idag så vi firade honom. Sen in till stan och än mängd övningar. Först Dacapo, sen provade jag ur kläder där, marint och mycket Gant, snyggt. Sen var det träning för Smycka, Sisters, Wonderful och sen skulle det vara en träning till för Cassiopeia. Men jag stressade hem, packade ihop mina grejer och slängde i mig mat. Iväg till Tåget och efter över en timmes stopp i Lund och 6 timmar på tåget var jag framme i Varberg mitt i natten. Hann med mycket plugg på tåget iaf.

Idag blir det ännu mer plugg och jobb i eftermiddag...



Göteborg

Igår var vi i skolan och hade seminarie till 15 sen åkte jag och Anna till Göteborg för att möta upp vår studiegrupp, vi skulle avsluta gott arbete med en middag. Det blev Vasastan och en riktigt trevlig kväll!




Viktor, David och Anna




Idag har det blivit tentaplugg för hela slanten... I morgon bär det av mot Karlskrona.

986 spänn!


I morse tog vi en sväng runt fästningen i morgonsolen innan jag skulle till frisören...



Vilket visade sig bli en chock. Efter en och en halv timme i stolen skulle jag betala och när hon sa vad det kostade tappade jag hakan totalt. Jag slingade utväxten i en färg, ingen klippning... Vad kan man betala för det??? Inte fasen 986 KRONOR... Vansinne, har jag blivit lurad, har de räknat fel eller ska jag i fortsättningen försöka mig på att slinga själv... Är detta rimligt???


Invigning/nyöppning

Electrolux HOME Varbergs köksplanering har renoverat om, i helgen var det nyöppning. Vi var på plats och jag måste säga att de hade lyckats, snyggt!



Ouups vad var detta för en nyklippt karl? Undra vem som har klippt honom, måste ju vara en riktigt duktig frisör, eller? hihih stolt!


En kväll i juni

Ja det va´ en kväll i juni, då när sommarn e´ som bäst
Hon dansade för morfar som hon gillar allra mest.
Hennes morfar satt å nynna på en sommarmelodi
Plötsligt spratt de´ till i gubben, han blev ung och han blev fri

Han tog av sig sin kavaj
sparka av sig båda skorna.
Å så spotta´ han ut snuset
och sa min sköna får jag lov
Hon var vacker, han var stolt, rak i ryggen som en fura
Det var sommar, det var glädje och de dansade och sjöng

Na na na na na na na na na na na nana na na na na na na na na na na na na na na na na na na
La la na na na na na na na na na na na na na
La la na la la la na na na na na na na na na

Så mindes han å sa;
Ja du skulle sett din mormor, hon va´ lika grann som du
där hon dansade i gräset, likadant som du gör nu
Hennes hår var blekt av solen, hennes mun av smultron röd
Hon va´ ljuv liksom en lilja, hennes kärlek va´ som glöd

Så jag tog av mig min kavaj
sparka av mig båda skorna.
Å så spotta´ jag ut snuset
och sa min sköna får jag lov
Hon var vacker, jag var stolt, rak i ryggen som en fura
Det var sommar, det var glädje och vi dansade och sjöng


Pringles

Idag har jag demat PringlesChips. Det var väl rätt skoj, synd bara att de placerade mig i frysdisken. Therese från klassen kom förbi och sa att jag tom var blå om läpparna. Har frusit hela dagen. Men jag har jobbat på riktigt bra och halva Varberg kommer idag att käka Pringles i soffan ikväll!



Nu har jag lagat mat, blev färsk tortelloni med ricotta och spenat och narturgodis till Let´s dance! Nu blir dett slapp hela kvällen och jobb i morogn, hoppas på bättre väder ingen snö i morogn tack!


vår i butiken


Kolla vad fint vi har på mitt älskade jobb, Vero Moda = Underbar vår!



Omhängning och det blir så fint!


Nej detta är såklart inte mitt jobb... Men min favvisdojja! Jag har verkligen älskat Converse sen jag gick i sjuan, bra länge nu. Men under alla dessa år är det inte många som har förstått vilken super fin sko det är, förrän nu när den sitter på allas fötter. Vi lever i en Conversevärld och jag älskar det! Jag har nog runt 15 par och jag tröttnar aldrig. Här är de jag önska mig på min skohylla nu:

Ett par hallonröda, nästan lite solblekt röda, åt corallhållet. Jättefina



När vi var i Paris för något år sedan såg jag ett par helgråa, sulan var också grå. De fanns inte i min storlek då och jag har letat efter dem sen dess men det finns inte. Men jag är allt lite sugen på dessa grå.



När jag får ett dressingroom så ska jag minsann ha en sån här vägg hemma!


Bra dag!

Startade dagen kl 8 på Hagedorn, provade ut kläder inför fotografering. Vi provfotade lite i butiken för att sedan bege oss till ett fik där vi blev fotade, där vi dukade upp med mysfika. Det var jag och Anna och Eva som har butiken som agerade modeller. Ser fram emot att se resultatet, det ska vara på framsidan av shoppingbilagan på HN kommer den 25 mars.

Efter fotograferingen gick vi till butiken igen och då var en säljare från ett otroligt fint märke, Valérie på plats. Så vi provade massa vackra kläder inför hösten.

Dagen skulle vara ägnad åt plugg för mig och Anna. Så när vi var klara i butiken gick vi till Fiskeexport och köpte lunch och sedan pluggade vi. Så nu har vi skickat in vår planeringsrapport! Vi fick även ett betyg idag på vår affärsplan som vi lämnade in för någon vecka sedan, toppbetyg!


knoppar

På vägen till jobbe gick jag förbi dessa små skönheter, små små knoppar!



Sen gick jag inom Anna i butiken. De hade fått in massa fint.



Nya klockor



Tuffa skor



Härliga färger



Jag får verkligen mer och mer vårkänslor för varje dag!

event/demojobb

På fredag är det dags för ett event/demojobb. Ska dela ut Pringles chips till kunderna på Hajen.


Vit kladdkaka

Läste på en blogg om vit kladdkaka, måste ju vara galet gott! Får prova någon dag...

Vit Kladdkaka
2 ägg
2 dl strösocker
1 msk vaniljsocker
2½ dl vetemjöl
3 msk apelsinjuice
100 g smält vit choklad
100 g smält margarin

Gör så här
Rör ihop ägg och socker. Sikta ned vaniljsocker och mjöl.
Tillsätt apelsinjuicen, den smälta chokladen och margarinet.
Rör smeten slät med hjälp av en slickepott.
Häll smeten i en smörad och brödad form.
Grädda i mitten av ugnen i 150 grader i ca.30 minuter.
Kakan blir som godast om den får stå i kylskåpet över natten!
Servera med hallon.

Linda Sundblad som körledare

Tidigare har TV4 avslöjat sex av deltagarna i Körslaget 2010. Legendaren Niklas Strömstedt, Idol-vinnaren Marie Picasso, barnens hjälte Morgan ”Mojje” Johansson, spelmannen Kalle Moraeus, schlagerbröderna Rongedal,och hårdrockande Ralf Gyllenhammar från bandet Mustasch kommer alla leda varsin kör i vårens Körslaget. Och nu presenteras alltså Linda Sundblad, som var sångerska i Lambretta, som det sista namnet.

Jag har redan min favorit iaf!


taylor swift


Min jobbarkompis säger att jag är lik Taylor Swift och idag sa till om med mina kunder att jag var lik henne. Det var en lite tjej som sa till sin mamma att jag var lik henne. Inte illa, jag kan ju hålla med om att håret är likt iaf

 


Sprudlande rosa energi

Idag har jag varit så full av sprudlande energi att det nästan har gjort ont i mig för att jag har velat använda den på ett bättre sätt. Idag har nog varit den roligaste dagen någonsin på jobbet, jag har varit så lycklig hela dagen och alla kunder har varit så glada och shoppingsugna. Butiken är full av mina älsklingsfärger så jag har bara svävat fram och njutigt av all positiv energi som bara skriker i mig.

Redan när jag vaknade idag och öppnade ögonen och såg rakt ut ovanför grannhuset mitt över gatan och fick se den klarblåa himlen kände jag att en underbar dag vår på gång. Det blev rosa vårkläder, vilket gav mig ännu mer lycka och jag sprang upp och rotade fram mina rosa Converse i sommarskolådan, lycka! Skinnrackan på och ut! Okej det var tokkallt men det gjorde inget… Innan jobbet gick jag och Eric runt fästningen, det är så vackert där att jag smälter, jag älskar våren, vartenda vårtecken ger mig sån lycka


mysig kväll

Gó kväll!

Idag har vi varit i skolan och sen tåget hem vid tolv och jobbdags. Fullt ös idag i butiken skoj men jag märkte efter hur trött jag verkligen var. Eric jobbar kväll idag också. Träffade upp Anna och David på Kvantum och vi gick sedan och köpte pizza. Så den blev en mysig kväll hemma hos dem men chips och dipp, choklad och pizza till Let´s dance. Tack för det.

I morse skulle vi köpa biljetter till Lady Gaga men det blev inga, när vi till slut äntligen fick fatt på någorlunda platser och tryckte på köp efter mycket om och men och byte av plats så var man ju tvungen att ha internetdosan för att betala med Swedbank, ahhhhh typiskt! Men det är bäst det som sker, alltid. Biljetten kostade nästan 1000 och tågbiljetterna låg där runt för enkel resa så det hade blivit som en utlandssemester...


Gå in och rösta på mitt bidrag

www.hundratusen.nu/mix/csGx

Läkerols nya smak!
Gör även ett eget bidrag med chans att vinna 100 000kr


Flow i ordbajs

Undra hur det känns att vara ledig? Jag får känna efter ordentligt idag... Men först ska jag bara plugga hela dagen, vadå ledig?

Nu ska jag göra mig klar för att bege mig bort till Anna... Vi är snart i panik för att vi inte har någon tid till vårt arbete, så idag är jag ledig så jag ska sitta hos henne på jobbet och försöka komma igång, sen ska jag plugga hela dagen, så välkommen mitt älskade flow i ordbajs! Älskar det!

Är det någon som vill gå på Lady Gaga i Stockholm den 7 Maj?


Eller PINK i Göteborg den 23 juli?


Passion för mat

I går var vi i Göteborg igen, mässa Passion för mat i Eriksbergshallen. Toppentrevligt! Det var allt ifrån choklad, glass och sylt till sill, ost och massa provsmak av allt.



Fina oljor



Praliner



Mera oljor



Lax



Marmelad och sylt



Sen var det såklart en hel del köksprylar också



Efter mässan blev den en snabb sväng genom Nordstan, denna fina vägg hittade jag vid rulltrappan på H&M.



Erics köp från mässan, oljor, senap, honung och praliner



Jag köpte massa vita tryfflar.

På kvällen gick vi på bio, Farsan. Den var riktigt bra. Allt från hysteriskt gapflabb i hela salongen till att tårarna rann och jag grät ostoppbart. Den hade det mesta, kan rekomenderas.


RSS 2.0