Massa smink och hårspray

Hemma efter en helg av kreativitet. Jag har gått 5 modevisningar i helgen, många men de var inte så långa. De kläderna jag hade var väldigt annorlunda. Mitt hår mår nu inte så bra, men jag är så otroligt glad att jag har det kvar, för den ena frisörer förstörde det totalt, hon skapade dreadlocks. När jag kom till den andra frisören var hon nära att behöva klippa av allt ihop. Jag fick som tur var ut det men det är helt avslitet och torrt som vitmossa. Men men jag är inte snaggad iaf.

Jag lägger upp lite bilder, ser förfärlig ut men det är ju skoj, hade ju varit trist att bara vara som man är där på catwallken, det ska ju sticka ut! Ja det är fruktansvärt mycket smink, men det ska vara så...



Dag etthäftig frilla, bara lite hårsprayJag och en annan modellDiLeva-klänningen som jag hadePå kvällen med Malin till höger, hon som jag bodde hos och hennes kompisDags för lördagsvisningen, den maffigaste på kvällen...Två exempel på det vita tematGalet... Jag ser ut som en fågel!

Massa god mat

Igår var vi inne hos våra grannar, pensionärer och supertrevliga. Vi var inbjudna där på middag, glögg och pepparkakor till en början, pressad potatis och någon riktigt god köttgryta och hemmagjord lingonglass. Allt var jättegott.

Idag var jag ute och åt med tjejerna på Bik Bok, vi var på en Grekisk restaurang, jag åt en supergod kycklingsallad. Har längtat hela veckan efter den, ätit den en gång innan, ut över det vanliga god.

Nu måste jag packa, ska till Borås i morgon. Måste fixa naglarna också. Jag ska ta kameran med mig, hoppas på att jag blir fin på visningen, är redan nervös. Jag har ingen dator nu fram till på söndag, så då blir det nog inget bloggande. I morgon går jag i mål i Amsterdam på tappa.se... Mer än en månad före.


Katarina...

Idag har jag namnsdag... Mitt andra namn Katarina. Tack mamma och mormor för att ni aldrig glömmer min namnsdag, blir nästan lite bortskämd, TACK! Att få presenter tillhör nog ovanligheten, men jag uppskattar det så mycket.

Igår var jag vansinnig, Kan det inte finnas något annat än SJ, då hade jag aldrig mer åkt med dem, men nu har jag inget val. Jag fick ett mail om att den biljett jag köpt hem till jul har ny avgångstid och jag ska därför ringa SJ. Jag ringde SJ från mobilen, då sa de att jag var placerad i kö i ca 15 minuter. När det hade gått 20 minuter var jag ca 13 i kö. Efter närmare en halvtimme kom jag fram till en kille som inte kunde ett jota. Efter mycket om och men skulle han koppla mig till kundservice. Jag frågade då om jag skulle placeras i kö åter igen, ja en liten kö fick jag till svar. Totalt var jag i kö i 50 minuter... 50 MINUTER, det är ju vansinnigt! När jag väl kom fram så tog det lång tid innan de fixade det. Men det slutade med att vi fick nya biljetter iaf... Men det är ju galet att det kan ta sådan tid och att de inte kan anställa kompetenta personer... Samtalet kostade ju mer än biljetterna.

Nu är jag nästa klar med storytellingen iaf. Skönt, sen ska jag göra organisationen som är till på fredag men jag kommer ju att vara i Borås, så jag får helt enkelt göra den nu. Sen ska jag jobba med mässan i eftermiddag, ringa till väldigt många människor.

Ikväll är vi inbjudna till grannarna på middag, ska bli jättetrevligt. I morgon ska jag ut och äta med tjejerna på Bik Bok.

Har lite att stå i... Bästa att sätta igång...


Kom hem 02.00 efter jobbet

Jobbade hela dagen igår. Dagen på Bik Bok, sen började jag vid 17 på Varberg Event... Slutade 01.30 så kom hem 02.00 i natt. Sov ut lite idag. Skulle egentligen jobba där nu också men jag måste plugga idag. Det är riktigt späckat schema nästa vecka. Men det gick bra igår iaf. Det var 50 års jubileum för Strängbetong, galet vilken lyxfest!

Ja som sagt dags att plugga nu då.


Modevisning/ar

Glömde att skiva att nästa helg ska jag troligen gå modevisning... Hela helgen kommer fashionMARKET att hållas i Borås. Det är en modemässa och 7 visningar. AHH kul! Hoppas att det går bra. Brukar gå visningar i Karlskrona men det var ingen nu i höst, har saknat det mycket.



Stress och en fantastisk konsert

Stressade som en tok i morse, fick ta cykeln ner till skolan. Det är vitt ute, frost och jätte halt. Inte så bra att cykla med andra ord. Jag hade gjort en termos med te som jag kunde ha på lektionen. När jag kom ner till skolan var det bara några få minuter till 9, då vi skulle börja. Sprang till salen där vi skulle vara, tomt! Sprang vidare runt om kring alla salar där vi någon gång har varit. Till slut var ju klockan över 9. Men då fick jag tag på en klassvän, jahopp vi hade tydligen fått ett mail om att förmiddagslektionen var inställt, börjar 1 istället. Så nu är jag hemma igen och kan dricka mitt te här.

Igår var det mycket, pluggade tills jag hade lunchmöte med Coompanion om mässan jag ska ha. Sen jobbade jag på Bik Bok, sen tränade, sen pluggade, Du är vad du äter och Nytt läge, sen var det dags att sova. Så jag lägger in bilder från konserten med Veronica Maggio idag istället.

Konserten var jättebra, otrolig vacker sång, hon var trevlig och det var en mysig konsert. Jag var ju där med Linda, som jag tidigare knapp kände, men hon var jätte trevlig, så jag hoppas på fler sådana här utflykter.



Jag och Linda
Veronica intar scenenVeronica MaggioVeronica Maggio
Veronica Maggio
Veronica MaggioVeronicas tuffa leggings

Julklappsinslagning

Maggio i kväll! Men nu ska jag läsa lite organisation, sen ska jag försöka hinna på spinning. Det blir stressigt, har en timme på mig att ta mig från gymmet, duscha, äta och göra mig fin inför kvällen... Det får gå undan.

Igår blev det god mat efter träningen, lax med couscous och stekt sparris, broccoli och champinjoner. Jag slog in julklappar igår också, skoj! Det blev en hel del.

Nu ska jag plugga lite...

Några fint inslagna julklappar!Jag slår in julklapparSmoothie med banan, bär och ananasStekta grönsakerGårdagens middag!


Flum....flummmm...

Ju men det är trevligt om man fattar vad man ska göra. Jag kan verkligen bli så arg, kan väl iaf svara på frågorna som ställs...ahhhh.

Jo vi har börjat med Organisation, men det handlar inte särskilt mycket om detta ämne, nä istället får vi reda på hur läraren bråkar med sin fru jämt. Vi har fått en uppgift, eller två, men han kan inte säga vad det är vi ska göra. Vist det är kreativt, men när han säger att han ser text när han tittar ut genom fönstret i vädret då är det lite väl mycket. Det är sjukt filosofiskt. Jaja, fortsättning följer...

I morgon ska jag och Linda på Veronica Maggio. Kändes som att det var hur länge som helst tills dess, det gick galet fort nu i slutet. Det ska bli jätteskoj, men stackars Linda ha nu öroninflammation, mindre skoj.


Nu sitter jag vid vår värmepump med en kopp te, är helt förfrusen. Det var jättekallt i skolan idag, men nu börjar vädret bli bättre iaf, i morse var det riktigt dåligt, regn och storm. Blir nog en promenad innan bodypumpen idag.


Jobb och ensamma kvällar i jul

Fick mitt schema för december nu... De blir mycket jobb i jul... Eftersom jag vi åker hem veckan innan jul kan jag ju inte jobba då, men desto mer efter. Ska jobba annandagen, lördag, söndag och måndag, långa dagar. Det kommer att vara sjukt mycket att göra, vilket kommer att bli jätteskoj. Men... Mindre kul att sitta här uppe själv varje kväll, för Eric kommer ju vara hemma hos sin familj. Kul jul... Så jag åker upp här på juldagen... Ensamt.

Är det någon som kommer vara här i Varberg från klassen kan ju säga det. Hade varit kul med lite sällskap iaf.


Och veckans kock.... är jag!

Startade dagen med att gå till gymmet innan frukost och tränade core. Aldrig smakar havregrynsgröt så gott som när man har varit och tränat.

Ikväll blir det spinning, så det blir en flitig dag, ska plugga hela dagen nu är det tänkt. Ska bli klar med storytellingsuppgiften idag.

Åh vad jag längtar hem, ska inte hem förrän om fyra veckor, men den helgen blir nog hur mysig som helst. Då får jag träffa både mamma och Peter, mormor, min syster och hennes familj och så klart mina doggisar. Eric ska vara kvar här, för sen åker vi hem på onsdagen igen, över jul. Åhh så mysigt...

Denna veckan är det jag som är kock i huset, då blir det billigt och nyttigt. Min kära kock lagar i vanliga fall alldeles för god mat varje dag, rena lyxen. Ikväll blir det dock inte speciellt nyttigt men gott, Keldas tomatsoppa med tortellini och salami i.

I morse när jag gick till gymmet var det klarblå himmel men det småsnöade eller haglade, några små vita korn föll iaf. Riktigt isigt var det. Men vi har en stark krake ute i trädgården, denna lilla ros. Hur ska jag övervintra denna fröken florist?


En glad ros i kylan i vår trädgård.

Dags att plocka fram boken nu...Plugga, bara en uppgift kvar, kämpa Malin!

Det var nog storm i natt.

Igår jobbade jag, det var jätteskoj och vi har fått in så himla mycket fint i butiken. Om någon ska köpa en nyårsstass så gå till Bik Bok.

Efter jag jobbat kom Eric och mötte mig så vi tog en fika och en liten snabb runda på stan. Sen gick vi en lång runda, var borta i två timmar. När vi kom ner till Kurorten sprang det två små söta whippetar, sådana hundar som jag har hemma. Det var mörkt ute och där stod en gammal dam också på stranden, vi klappade hundarna och började prata med damen. Det hela slutade med att vi troligen ska vara hundvakter när hon ska opereras efter jul och även gå med dem ibland. Hoppas verkligen att det blir av, jag saknar verkligen mina hundar och det hade varit mysigt att ha dem att ut och gå med. Vi får ju inte ha några djur i huset, annars hade vi nog haft en liten jycke här.

Vaknade 3 inatt av att det bankade, trodde då att det var någon som försökte komma in genom vår port, men det var vinden som nästan blåste sönder den. Tur i oturen.

Idag har vi gått ut till Lassabacka, köpte ramar till mina Roy Lichtenstein bilder. Det blev bra och otroligt välbehövligt med några tavlor i gästrummet, tapeterna där är ingen höjdare.


Idag har jag äntligen fått med Eric att gå på bodypump, får se vad han tycker om det, börjar om en halvtimme...Sen ska vi göra laxpaj, gott!



Nytt linne från HMNytt linne från Bik BokRoy LichtensteinRoy LichtensteinRoy Lichtenstein


Du är vad du äter

Hoppas att ingen missade Du är vad du äter igår. Sara Löfgren var med, hon är ju Varbergsbo, så de var här ifrån. Skoj. Men de var mest inne på Kurorten.

Vi jobbade lite efter programmet, började halv tio. Vi plockade undan bord och stolar i Nöjeshallen i Sparbankshallen, innebandyn hade haft middag, det var match igår. Vi ställde även ut ca hundra bord och stolar till en tenta som skulle äga rum där idag. Mitt i allt gick Loulou från Idol förbi, hon hade tydligen sjungit på innebandymatchen

Tog kort på vår tv igår, fontänen i på Varbergs torg fylld med kaffe, och Sara och Anna Skipper bredvid.


Fontänen på torget är fylld med så mycket kaffe som sara druckit på ett år!Anna Skipper och Sara Lövgren på Torget i Varberg


Nej...... den ligger kvar på bänken!

Igår var vi i Ullared... Blev en del julklappar klara, bra. Allt känns ju så billigt till hemmet men det blir pengar ändå, 6 kassar senare satt vi på bussen, det regnade så de papperskassar vi hade mådde inte så bra. När vi kom fram till Varberg gick Eric till Ica och lånade en kundvagn, det gick ju inte att bära allt de hem i halvtrasiga kassar. Hem kom vi men när jag skulle sova vaknade jag av att jag plötsligt kom på att en av de finaste sakerna vi köpt låg kvar på bänken vid kassa på Gekås, surt! Inte mycket att göra åt antar jag.

Ingen skola idag, jag har äntligen fått min bok, så jag har pluggat idag... Går helt okej faktiskt. Jag har gett mig sjutton på att jag ska ta mig igenom hela den tjocka boken på engelska, kommer att bli så stolt!

Vi gick en liten snabbis på stan, tog en te-fika och Eric en vaniljlatte och någon paj. Köpte några julklappar till, snart klar nu...

Vi mötte våra grannar, ett äldre par som är jättetrevliga. De skulle på avslutning på någon vinprovningskurs. De bjöd in oss på mat någon dag, så snällt av dem, ser fram emot det.

Nehep, nu ska jag ta tag i plugget igen, ska läsa om fyra viktiga nyklar till att en story ska lyckas... Intressant...

Boken jag läser om storytelling


Men så var det ju inte planerat...

Tisdag, humm, idag skulle vi träffa mamma, Marika och Niklas och åka till Ullared... Men Marika blev sjuk, så de kom aldrig, så synd, hoppas att de kan komma en annan dag... saknar dem.

Istället blev dagen så här; sov till halv 10, sen pluggade jag lite, lunch och sen gick jag till skolan. Jag fick då hjälp av skolans kommunikatör att fixa en karta över skolans lokaler, detta ska jag ha för att kunna skissa på hur mässan ska se ut och hur utställarna ska placeras etc. Klockan 13 började lektionen, en föreläsning med en präst, missade en liten del då jag klockan 14 hade möte med Marknad Varberg och Coomapnion där vi diskuterade marknadsföring för mässan. Sen ringde Bik Bok och jag var tvungen att hoppa in extra och jobba.

Nu har jag kommit hem, ätit och satt mig ned framför teven. Eric jobbar så det är lite ensamt... Ska se en film sen, jag läste den boken för en massa år sedan, kan vara kul att se...

Måste bara säga det att min idé om att ha Blondinbella som föreläsare på mässan har blivit spikat... skoj! Det är en mässa för unga entreprenörer och hos är nu 18 år och har ett eget "företag", hon ska prata om att skapa ett varumärke...


03.30...

Kom hem efter halv fyra i lördags natt, hård natt på jobbet... Med andra ord sov vi ut igår, vaknade vid 11. Det blev en lugn dag, pluggade så gått jag kunde, var på bodypump och gick och la oss i lagom tid.

Idag har jag redan hunnit vara på core på Atletica, härligt när man har tränat på morgonen, dock jobbigt att gå upp. Jag och Eric ska på spinning i kväll också, men fram tills dess ska jag plugga. Jag har inte fått boken än så jag tänkte gå ner till skolans bibliotek, där jag kan läsa i den boken de har där, som man inte får låna hem, hoppas bara på att den inte är upptagen.

I morgon ska vi träffa mamma, min syster Marika och hennes man Niklas i Ullared, sen fika här... Det tar bara 40 minuter med buss till Ullared här ifrån, lagom. Ska bli skoj att träffa dem. Ska inte till Karlskrona förrän lucia. Längtar hem...


Sjuka ungar, snacka om att detta spårade ur!

Se och lär Malin, så här ska man ABSOLUT INTE anordna ett gymnasiedisco...  Skulle vara drogfritt, ärlig talat såg jag inte en nykter unge på hela stället. Det var 6 vakter på plats, fråga mig inte hur många de fick slänga ut. Jag vet inte heller hur många slagsmål det var, men det var rekordmånga iaf.

Flera poliser var på plats. En av vakterna blev jagade av ett gäng ungdomar ute, polisen fick söka med hundpatrull i skogen efter dem, vet dock inte hur det gick.

Jag har ont i halsen så mycket jag har skrikit... Jag har aldrig fått höra så många hemska ord tidigare. Jag tror många kom dit bara för att ställa till det. Det låg blod på golvet och sprit överallt, drogfritt ja...?

Det stod på biljetten att det skulle stänga 02, men det SKULLE stänga 01, redan när de fick veta detta blev de vansinniga. När klockan var närmare halv 1 fick vakterna och polisen nog och alla skulle då hämta ut sina jackor... KAOS! Vakterna hjälpte oss, bänkarna som var mellan oss i garderoben och gästerna fick ett sådant tryck så vi fick inte plats, jag klättrade då upp på bänkarna och skrek till alla att backa... Detta fick göras gång på gång av både oss och vakterna... Nu är garderoben tom och jag och Eric ska väl snart gå hem, hoppas jag iaf, fortfarande saker kvar att göra, klockan är nu snart 3 på natten... TRÖTT och sjukt ont i ryggen, jag ska iaf inte ställa klockan i morgon bitti...


Det blir en lång natt

Kom hem från Broby idag, de körde mig upp, så de fick se vårt hus. Nu sitter jag i Sparbankshallen och ska jobba, men inte förrän klockan 8. Jag följde med Eric hit nu, kan lika gärna sitta här och plugga som hemma, så slipper jag cykla hit själv sen i mörkret.

Det ska vara ungdomsdisco här ikväll, ska jobba i garderoben som vanligt, ska sluta vid halv 2 tiden i natt, är ju redan trött. Jaja nu ska jag plugga lite iaf...


Är på besök i Broby

Nu är jag hos min far, på tiden var ett tag sedan sen sist.

Läste precis på BLT att Flash hemma i Karlskrona har haft inbrott. Tokigt, där har jag ju jobbat. Måste säga att vissa saker låter skumt, men varför i hela världen byter man inte lås om en nyckelknippa är stulen från en annan butik, detta för flera veckor sedan.

Stackare Linda, det måste varit en chock att komma dit och mötas av det här, tur att det var på natten så ni slapp bli rånade, det måste vara ännu värre.


Linda som var min butikschef.

Nu ska vi ta en tur i Broby och till Knislinge....

Lena & Orup

Jag var ledig igår, förutom personalmöte klockan 8 på morgoonen med Bik Bok. Sen blev det en lite sväng på stan med Edona, en jobbarkompis.

Hittade lite skoj på stan men jag väntade in Eric, han fick vara smakråd.

På kvällen var vi på Lena & Orup. Det var faktist bra, lite för många dåliga skämt bara. Många klädombyten och uthoppande bröst för Lenas del, kan inte vara lätt.

Nya kläder för kvällenNy väska och tröjaMotivet på mitt nya linne

Engelska

Snälla hjälp mig, är det någon som vill dela med sig av sina engelskkunskaper? Va ska nu läsa och göra en bok sammanfattning på en stor engelska bok om storytelling! Jag blir så ledsen. Vi har två veckor på oss och det tar två veckor att få boken som jag precis beställt. Jag hade ställt mig i kö på biblioteket på alla dessa tre böcker som vi ska ha i kursen, fattade det som att jag skulle få dem i går, så därför har jag inte köpt dem. Men jag hade missat att jag var nummer två i kö, dvs kan jag inte då få dem förrän om minst en månad. Åhhh


Trafikolyckor

Helt sjukt!!! Jag har aldrig sett en trafikolycka, men grov ändring på detta idag då jag sett TVÅ STYCKEN på samma dag...! Är det inte galet? Första var när jag gick ner till skolan, utanför gymmet där jag tränar. Det var en äldre gubbe och en dam som smällde. Jag var först på plats och hjälpte de inblandade. Ingen blev skadad men damen var i chock. Hon var på väg till en bokad tid hos läkaren så jag fick ringa dit och meddelade vad som hänt. När jag först talade med de inblandade så var det självklart att det var gubbens fel. Högerregeln gäller och mannen hade kört ut framför, hon körde då rätt i sidan och han snurrade runt. Jag skrev ner mitt namn och telefonnummer och övrigas som var på plats, gav detta till dem och när jag skulle gå startades ett gräl, gubben påstod att allt var damens fel. Vet inte hur det slutade men jag måste ge dagens ris till polisen som inte ville komma till platsen, vilket hade verkligen hade behövts.

Krasch två hände nyss. Vi skulle äta men hörde en stor smäll utanför huset, kollar ut genom fönstret och där står två bilar och ryker... Helt sanslöst!



Fashion!

Sen vill jag bara göra alla uppmärksamma på att spets, päls och paljetter är det hetaste just nu i klädväg, tror dock inte att någon har missat detta. Kika gärna in hos mig på Bik Bok, butiken är nu fylld av detta i alla former.



 
Dessa snygga tajts finns hos oss på Bik Bok, lite dyra men klart värt det. Bärs här upp av Sofie Farman.

conv_paljett
Kanske nästa Converseköp!

Snyggt

Linnea Selin, vinnare av Google Sveriges tävling 'Doodle 4 Google', år 2008.
Snyggt gjort Linnea som gjort denna snygga! Grattis till vinsten.


Nya växter


En av de nya krukväxterna

Åh vilken träningsvärk jag har idag, men jag vet att det kommer bli betydligt värre i morgon.

Det har varit väldigt fint väder idag, vi gick bort till Håstens simhall, var härligt att simma lite. Eric tyckte nog att det var mindre kul, men fick med honom några längder iaf.

Bredvid simhallen ligger Blomsterlandet, så passade på att köpa nya krukväxter, väldigt fina.

Ska titta på handboll nu, Sverige/Turkiet. Det sänds från Karlskrona, Arena Rosenholm. Mamma och Peter är på plats så vi får se om vi ser dem på tv.

Gott fruktfat, melon, ananas och vindruvor

Röd dag

Kom hem halv 2 i natt, jobbade i garderoben på Varberg Event, det var final i FöretagsRock. Det var massa folk och allt gick väldigt bra denna gång, skönt.

Började jobba på Bik Bok klockan 11 idag, så vi kunde sova ut till 10 iaf. Det gick bra på jobbet, det är röd dag idag så vi stängde klockan 2, plus att det är dubbel lön, inte illa...

Jag var på det jobbigaste passet någonsin idag, functional moves, ahhh så jobbigt, det blev ju inte bättre av att jag hade träningsvärk sen bodypumpen igår. Får se om jag vågar mig på det igen.

Ingenting på tv ikväll, kan ju inte påstå att Stjärnor på is är skoj precis. Får se om det blir någon film...


RSS 2.0