Schlager och massa dans

I fredags var det AfterWork på Scandic, så trevligt att de kör igång lite småevent såhär i vardagen. Det får vi tacka Paralplyarna för. Paraply Produktion gör verkligen Karlskrona levande. De skapade en fantastisk sommar och nu gör de allt för att vi ska ha något att göra. Så sista fredagen i varje månad fram till maj så kommer det att vara underhållning i form av pianobar, tapasbuffé mm. Absolut värt att spendera sin fredakväll på.

 

Igår hade jag en heldag med Elin från mitt jobb. Vi startade dagen med ett träningspass och sen shopping. Dock insåg vi att vårmodet just nu inte bjuder på några partykläder som Elin var ute efter. Jag köpte Escadas nya parfym, vilken härlig vårdoft!! Sen blev det en fika innan vi intog Cityhallen för att köpa kvällens middag. Vi lagade ört marinerade kycklingspett med grönsaker, ungs gratinerad sötpotatis och rotfrukter med en fetaostsallad och ört Creme Fraiche. Fantastiskt gott, riktig sommarmat, grillspetten hade kunnat komma direkt från grillen. Kvällen bjöd även på dans då Statt hade nyöppning. Vid 04 var det dags att gå till kojs efter en kanonkväll!


Så får jag spring i benen!

Så härligt att jag äntligen har lite energi i kroppen... Nu väntar en fantasktisk helg. Strax ska jag ner med Elin och Linda från jobbet på afterwork på Scandic. Ska bli jättemysigt.. I morgon blir det en heldag med Elin, träning, shopping, promenad, Melodifestivalmys med god mat och sen får vi se vad som häder, dans kanske;)

I morgon är förväntningarna riktigt höga på Melody Club som ska vara med på Melodifestivalen. Kan ju bli hur bra som helst!

Trevlig helg på er alla för det ska jag ha!!



Så vad väntar vi på......

Jag vill ha vår och sommar nu... Händ något, sopa bort all snö och sätt på det största elementet någonsin. Blås bort alla moln så är vi nästan där. Att det ska vara så svårt...Men jag hoppas på att mars kommer bli en bra månad. Det är mycket som sker. Modevecka, visningar, Malmö, Stockholm och Robyn, men bäst av allt Milano. Fast det är ju den sista men men mycket innan dess så det går nog fort. Sen är det ju April och då är det förhoppningsvis stor chans till vår...

Stockholmsvisit

I torsdags var det klass 2 varning upp mot Stockholm. Snökaos på vägarna. Så varför inte ge sig ut? Vi startade resan 12.30 från Karlskrona och efter att ha kört i 60 hela vägen och ca 2 timmars stopp och kö så anlände vi till Stockholm 23.00. Resan gick bra som tur väl var.

På fredagen fortsatte det att snöa och det var långa väntetider i pendeltågen. Men till slut kom vi fram till Älvsjömässan på Furniture Fair. Sen blev det en shoppingtur innan vi mötte upp Daniel och Lillis på Magic Bar. Ett jättetrevligt ställe med trollkarlar som gick runt bland borden. Daniel är en vän till Jens och är själv trollkarl. Så det blev en hel del trolleri och hakan låg väl under bordet tillslut. Det är galet, man förstår ju ingenting.

På lördagen var jag hårmodell för Hårologi. En fantastisk trevlig dag. Jag blev slingad och en fin håruppsättning och sedan var det bara att köra igång framför kameran. Ska bli skoj att se bilderna sen. På kvällen var vi ute och åt med hela frisörgänget.

På söndagen gick vi på stan igen för att sedan köra hem igen.

Melodifestivalen

Åh så trist när man inte har internet hemma. Men äntligen har Melodifestivalen satt igång. Det är ju så kul. Lördagens program från Luleå hade ju ett väldigt bra startfält. Le Kid var ju galet fina, låten var bra men de gick ju tyvärr inte vidare. Me and my drum var ju klockren den kommer nog långt.Annars har det varit en helmysig helg. Jag och mor var i Skåne lördags och hade en heldag hos mormor. Sen Melodifestivalmys på kvällen. I söndags var jag varit duktig må jag säga. Uppe med tuppen och har hunnit tvätta och storstädat lägenheten idag. Solen sken så jag tog en promenad ut till Hästö och tog en fika hemma och sen promenerade tillbaka till stan.
Nu far vi start till Stockholm, ska vara hårmodell för Hårologi, ska bli jättekul!


RSS 2.0