Äntligen sol!

Idag har vi kunnat njuta av sol på Barcelonas gator. Vi har varit och kollat på La Sagrada Familia. Nu har vi suttit på takterrassen och solat en stund. Ikväll ska vi träffa några från Karlskrona och äta middag.


Paella på La Rambla

Idag har det också regnat. Men det har blivit en del shopping vilket jag gillar skarpt. Blev några klänningar, kortbrallor och solbrillor bla. Ikväll blev det paella på La Rambla, mycket gott.


En mysig kväll i Barcelona!


Day one in Barcelona!

Idag har vi traskat runt på blöta gator, duggat lite till och från. Kikat på Gaudi's byggnader och katedralen bla. Vi bor på ett superfint hotell helt i min smak. Besökte precis gymmet en stund medan min trötte sjöman vilar lite på rummet. Ikväll ska vi kika in vad det finns för restauranger i hamnen!


Jag ska måla hela världen! :)


Nu är jag Ekholmsbo!


Covergirls!

Jag och Elin är covergirls på nya Bilsport Classic!


En riktig vårdag

I helgen har jag fått hjälp av Jossan med lyan! Så nu är den helt klar och nycklarna är lämnade.

I söndags var det underbart väder. Så vi tog en paus från städandet och la oss på innegården och solade i bikini! På kvällen grillade vi på en klippa på Saltö! Äntligen börjar våren och vi ska njuta av varje solstråle!


Från catwalken för June & Me!


Igår var det visning!

Igår var det Fashion på Scandic här i Karlskrona. Jag fullkomligt älskar visningar! Hoppas snart på att kunna bjuda på lite fler bilder. Hade tyvärr inte möjlighet att fota själv då jag hade fullt upp att byta om och hinna upp på catwalken. Det var superkul som vanligt.


Min ljuvliga lilla goding!

Äntligen kommer det lite sköna vårkvällar! De får man ta vara på. Hoppas vi får njuta av många såna nu framöver. Jag och min lilla goding tar gärna en tur i kvällssolen.


Små nykläckta godingar!

Dessa små sötnosarna träffade vi idag!


Kul att vara iväg men underbart att komma hem!


Litet smakprov på vad som fanns på plats!


Top Cats på Amarican Bandstand!


Sångaren i Metallicas bil!


Lite bilder från påskmässan!

Eftersom jag är så kass på att blogga nu så lägger jag upp lite bilder nu istället.


RSS 2.0