freddy loof

Nu är alla tentor klara, igår skickade jag in min sista hemtentamen. Nu är det examensarbetet som gäller, det sista i denna utbildningen. I morgon är det öppet hus på Campus, jag ska jobba som studentambassadör för min utbildning.

Tiden går nu oroväckande fort, påsk nästa vecka, sen ska jag till Stockholm sen är det ju maj. Lika fort går det till sommaren. Förra året var det sommar i maj, vi låg på stranden, badade och solade nästan varje dag. Hoppas på det samma i år.


Igår var vi på föreläsning med Fredrik Lööf, en seglare som blivit OS-medaljör flera gånger, och ska vara med och då självklart ta guld på VM i Starbåt här i Varberg i augusti. Han pratade mycket om segling vilket jag så klart tycker är intressant eftersom jag är en gammal seglare, Men han sa även en massa som kan kopplas till vanliga livet. Jag fick hålla i två OS-bronsmedaljer, inte varje dag man gör det.



Jag var ju på bio i torsdags. Filmen var toppen, en riktig tjejfilm. Jag har läst böckerna och kände igen det mesta men kände även att jag glömt en del, så får väl ta och läsa dem igen, kanske ska prova mig på dem på engelska till sommaren.


Strax pitch och bio ikväll

Igår var det våffeldagen, det var väldigt gott. Jag satt i biblioteket i skolan hela dagen igår, håller på med en hemtentamen, mindre kul. Men det är sista saken innan examensarbetet, sen är vi klara!

Ska snart till skolan, ska redovisa min pitch, det är kul och lärorikt. Sista lektionen med klassen, känns konstigt,  nu är det många som flyttar så vissa kommer jag nog inte träffa igen.

Solen skiner och jag vill bara att det ska bli varmt nu, kunna hänga in den stora vinterjackan i garderoben och på med skinnpajen. Har börjat med vårdojor iaf.

Ikväll ska jag, Linda, Charlotta och Anna gå på En shopaholics bekännelser, jag har läst böckerna och de är toppen så jag hoppas på att jag inte blir besviken på filmen, ser verkligen fram emot den.

Nu ska jag förbereda min Pitch...


Modevisning

Igår var det modevisning, det var som vanligt jätteskoj.

Jag har tyvärr inga bilder än, dessa var i tidningen.
1/9

Jag vet inte hur man lägger in web-tv, men här är en länk jag är med på intervju och från två visningar, jag har en lila-prickig klänning på ena och bruna underkläder på den andra...
http://www.sydostran.se/index.73211---1.html

VÅR

Idag är det underbart väder, ca 10 grader, sol och blå himmel. Jag och Karro (min boss) var ute och gick en lång härlig runda vid havet. Jag har tyvärr blivigt förkyld, så mår halvbra idag. Eric var på förskolan förra veckan så det är väl detta man får vänta sig i framtiden, med hans jobb med massa snoriga barn.

Måste väl kommentera Melodifestivalen, snacka om helomvändning, galet. Men jag vet inte vem jag hejade på så jag kan inte säga att det var fel som vann, hoppas att det går bra för henne. Stackars Molly, 2 poäng, det hade varit bättre att hon inte gick till final.

Jag sitter och pluggar så ska återgå till det nu, seminarium i morgon.

Snart kommer jag hem!
                                


Japp mer plugg blir det

Ena dagen känns det verkligen som vår, solen skiner och vårskorna åker på. Varje dag då dessa vårkänslor kommer så blir det skitväder dagen efter. I onsdags var det så vackert väder och igår var det snöstorm, som tur var smälte snön bort idag. Nu vill jag inte ha mer snö!

Nu har jag ansökt till en sommarkurs i engelska kommunikation, nu sjutton ska jag lära mig! Ha även bestämt mig idag om att fortsätta plugga i höst. Ska ta kandidatexamen i företagsekonomi, det blir nog toppen. Efter ett års pendlade på Sveriges tråkigaste tåg så känner jag mig nog nöjd när jag är klar.

I morgon ska jag jobba, ska bli kul. Ska inte jobba på över en vecka sen. Åker ju hem på tisdag, underbart! Längtar så mycket efter er där hemma. Men schemat är späckat varje dag, tisdag blir det utprovning av kläder för alla mina butiker plus genrep på kvällen. Torsdag blir det sminkning och hår sen härligt mingel och massa väntan med alla modeller och på kvällen smäller det, Det ska bli superkul att gå visningen igen på hemmaplan. Fredag blir det tandläkare, på lördag kommer mormor (saknar dig så det är bra att vi kommer hem samtidigt). Söndag blir det barnkalas för lille Viktor. Sen åker jag vi tillbaka hit....Det lär bli en hel del tentaplugg också...


Vårkänslor

Idag var det riktigt härligt vårväder, när jag cyklade till skolan vid 9 i morse var det +5 grader. När vi satt i skolan såg vi hur härligt solen lyste utanför. Men när det väl var dags att gå hem blåste det och var inte alls så härligt som jag trodde. Men jag hade vårkänslor iaf, rosa Conversedojor och min nya rosa cykel, nu måste det bli VÅR!



PinkLady

PinkLady

Jag presenterar stolt min nya vän PinkLady... Jag köpte henne idag, vist är hon fin? Ska ta lite fler kort på henne, man ser inte så bra på bilden. Jag är jättenöjd! Det känns som man flyger fram längs gatorna och över torget.

Jag har länge gått och trånat efter dessa färgklickar, nu har jag äntligen skaffat mig min rosa drömcykel.



Jag och PinkLady

RSS 2.0