Popp popp poppare!!!

Nä det är inte så mycket poppare kvar, men tacka vet jag dessa Svenska band. Det är ju det bästa. I morgon får vi se om det finns några poppmoves kvar i en, några låtar sitter fortfarande kvar i hjärnan. Men nu var det bra längesen jag såg Melody Club... 2007... Minns när jag och Martina var på vår första konsert då bandet precis hade kommit ut med sin första singel Palace station. Det var i Ronneby på Ogräsfestivalen... Vi blev sålda direkt! Det stod klart att Melody Club tog Shebangs plats i cd-spelaren och vi gick från Shebangpunkare till poppare, sidlugg, randiga strumpbyxor och självklart Converse! Många konserter har det blivit med bandet och jag trodde att jag hade sett den sista, men så var ej fallet!
I morgon är det dags. Melody Club ska spela på Sliver...

ginavisning

Det blev en jättelyckad kväll i tisdags. Inväntar fler blider från Nadja, tog inga själv för en gång skull...

Tjejkväll på Gina!!

I morgon är det Tjejkväll på Gina. Jag har varit med och skapat en modevisning som kommer att hållas i butiken i morgon, kommer även gå själv med 5 andra toksnygga tjejer!! Det kommer vara 20% och goodie-bags!! Vi ses mellan 18.00-20.00 på Gina i Kronan här i Karlskrona!!

Hårmodell

Jag är modell för Hårologis nya hårfärg!!

Underbar höstdag

Vilken härlig höstdag det har varit idag. Jag och Tiny startade dagen med en lång promenad, får bära henne ibland men annars går det riktigt bra. Sen åkte vi ut till Jens föräldrar och sedan stannade jag och Tiny på Hästö hos mor och Tilda. Sen gick vi hem till stan från Hästö. Ikväll har vi klippt klorna, gillas inte, samt badat henne. Så nu ligger hon här helt utslagen i soffan och luktar så gott!

Äppelmarknad i Kivik

Idag har vi varit i Kivik. Jens spelade där redan igår kväll så idag åkte vi ner och hälsade på honom. Jag, Tiny, mamma, Peter och Tilda. På vägen stannade vi hos mormor på fika. Mormor åkte sedan med oss vidare mot Kivik. Det är Äppelmarknad där denna helge och Jens spelar där även ikväll.
Lilla familjen framför den enorma äppeltavlan med 35 000 äpplen, imponerande!  <3

Rustad för höst

Är lite avis på Jens som kan vara med Tiny hela dagarna, lite avis på Tiny också som får vara hemma med Jens hela dagarna :). Idag var de och köpte en olle till henne. Så himla fin!!

...


<3


En vanlig dag

Idag har jag haft en jättebra dag på jobbet. Det är mycket att göra och det är superkul!! Var och käkade lunch med Madde, blev thai. På vägen tillbaka köpte vi lite frukt och jag totalt fastnade vid en rosa retromoppe, wiee så fin den var. Elin som vi mötte upp efter käket var snabbt uppe med kameran och skulle föreviga när jag blev glad som ett barn av detta konstverk.
Tillbaka på jobbet, tänkte passa på att visa mitt lilla kontor!
Kolla in detta nya tuggummit!

hundkurs!

Idag var det tredje gången på hundkursen. Det gick jättebra, Tiny är så duktig. Vi tränade kontakt, sitt, ligg slalom och hälsa på andra hundar. Gick jättebra!!

egen müsli

Gjorde egen müsli nu ikväll... Varför har jag inte gjort det innan? Tokgott!!
3 dl fiberhavegryn
1 dl kokos
2 msk linfrö
1 dl solrosfrö
½-1 dl hasselnötter
½-1 dl mandel
½-1 dl pumpakärnor
1 msk skalade sesamfrön
1 tsk kanel
½ dl gojibär
½ dl tranbär
Hacka lätt nötterna (i stora bitar) blanda ihop allt i en bunke. Stek först hälfter i smör, tills det blir gyllenbrunt. Häll i lite till och slutligen häll i allt. Gott om det är lite olika mycket rostat. Häll i ca 1 dl honung och rör runt. Häll i allt i en bunke och in i kylen. När det svalnat lägg i gojibären och tranbären. Klart!

Svampplockning

Idag har vi varit och plockat svamp. Det blev en hel del taggsvamp, trattkantareller och nårga vanliga gula kantareller. Det blev svampomelett! Gott!!

Tinymys!!

Tiny älskar att ligga i sängen. Där får hon vara på morgonen, så mysigt!
Bus och mys i soffan! Keligare hund får man leta efter. Nu är hon väldigt busig, men det kan man busa över ganska fort sen vill hon bara ligga och kela.

efterlängtat besök i brevinkastet!!

Åg vad jobbigt det är att lämna mina älsklingar på morgonen när jag ska till jobbet. Förmiddagen brukar gå rätt fort, hoppar upp på min Pink Lady och cyklar hem på lunchen för att få en stunds gos och bus plus lite käk. Sen snabbt hem efter jobbet. Har tappat träningen helt vill ju bara vara med lilla familjen så mycket det går. Det blir sena kvällar och massa mys. Nu ligger hon och småspringer lite här i soffan när hon drömmer, så gulligt. Hon hittade en ny plats idag i soffan!
Så ståtlig och vacker liten valp!! Helt i min smak!
Nu är det julafton, ELLE har landat i brevlådan idag!!!

Fixarkväll!

Idag har vi fått lite ordning på vår hall. Vi har galet mycket kläder och skor så vi försöker skapa så mycket förvaring vi bara kan. Ikväll fick vi hjälp att sätta upp hyllor och krokar. Så mamma, Peter och Tilda var på besök. Tilda och Tiny tycker verkligen om varandra, Tilda är Tinys idol, det märks.
Vadå väskhund...?

Nyfiken

Tiny ska verkligen vara med på allt, så nyfiken!

Lilla familjen!

Idag har varit en härlig ledig dag. Lilla familjen tog sovmorgon och sen gick vi en sväng på stan. Efter det var vi på fika hos Jens föräldrar och sen for vi vidare på middag på Hästö. Jens och Peter lagade käk och jag och mor gjorde efterrätt. Mysig dag!

mamma/matteledig

Idag jobbade jag halvdag. Kände verkligen att jag behövde vara hemma lite med Tiny och hjälpa Jens som har varit skitduktig hela veckan med henne! Det var väldigt fint väder så vi var och åt lunch med Martina på Nya skafferiet och satt ute. Så nu är lilltjejen proffs på att käka ute efter denna veckan. Inatt har jag sovit på golvet. Tiny ville ligga i sängen så jag la mig och skulle klappa henne tills hon somnade... Jag somnade. Jens var så snäll och gav mig täcke och kudde, Tiny tog dock kudden. Vaknade kl 05 och frös som tusan, iskallt på golvet. Men Tiny sov iaf och hon kissade inte inne... Får se vart jag sover inatt.
Tiny träffade på en storasyrra. En riktig Pinscher som heter Ester. Samma färger men Tiny är verkligen Tiny, pytteliten, hon är ju en Dvärgpinscher och jag är väldigt glad att vi har en liten! Men Ester var jättefin och de kunde snacka fint tillsammans, Tiny var lite rädd i början. När vi skulle gå hem igen så gick vi nära vattnet, mötte en hund som hade badat och gick ner på en trappa. Vi tänkte att Tiny skulle känna lite på vattnet bara. Sista trappsteget var i samma höjd som vattnet så hon fortsatte rätt ut, plums. Tog några simtag och gick upp och skakade av sig, brydde sig inte så mycket, men det var sjukt gulligt!

Barnvakt

Idag har lilla Tiny varit hos sin mormor (thih min mor) och Tilda. De fick vara barnvakt för en stund. Hon hade varit duktig, fick lite bilder.

Jag har alltid tyckt att Tilda har varit så liten. Men hon har helt plötsligt blivit stor nu när lilla plutteTajnisen är bredvid. De är så goa mina små tjejer!

Vår underbara hund!

Tiny är så underbar! Idag var Jens och Tiny och hälsade på mig på jobbet. Vi lunchade alla tre med Madde, går ju när man kan sitte ute. Syster Marika var på besök idag! Var efterlängtat. Det blev ett kort besök, för att se hur vi bor och träffa vår lilla bebis. Hon följde med mig och Tiny till vårt favoritställe, Hundbiten. Det börjar ju bli kallt och blåsigt nu, regnar ju också. Så lilla gullungen behövde en jacka!
Nu har vi busat massa vilket resulterar i en sovande liten vovve!

Valpkurs!

Idag var första valpkurstillfället. Hon lärde sig sitt igår, så duktig. Men hon var ett litet yrväder. Hon var lika stor som några av hundarnas tassar. Men hon skötte sig så fint! Så Nu ligger hon här på rygg och sover.

Tinys sovstyle!


Vår lilla Tiny

Åh så duktig hon är lilla Tiny (utalas Tajny, som liten). Hon sov så duktigt hela natten, kissar lite inne... Vi tränar på sitt, går ganska bra och hon har blivit jätteduktig på att gå i koppel redan. Vi var och köpte nytt koppel idag, rosa bajspåsar och lite godis. I morgon så börjar hon troligen på valpkurs. Idag har hon fått träffa Tilda, vår hund som bor hos mina föräldrar, det gick väldigt bra ihop. Nu ligger hon utslagen på soffan efter massa bus.

Välkommen hem underbara doggis!

Idag har vi varit på utflykt till Svalöv, till en kännel! Nu är vi tre i familjen!
Tänk om jag där viste att den lilla svarta vovven i famnen skulle följa med oss hem...
Tiny till vänster
Denna lilla goding fick följa med oss hem!
Full fart på kissepausen i Sölvsesborg.
Så duktig i bilen hela resan hem!
Nu ligger hon här helt utslagen efter en viktig dag. I morgon blir det shopping till vår lilla skönhet, koppel och resebur bla. Nu ska det gosas!!

Muscle car on track

Ännu en helgs jobb är över. Nu var det Muscle Car on Track. Muskelbilar som kör på Ring Knutstorp. Jag fick den äran att åka med racingstjärnan Rickard Rydell. 200 på en bana värre än en berg&dalbana. Sjukt häftigt men jag blev så sjukt åksjuk...
Bild från rickardrydell.com

Ljuvliga!

...? hummmm <3



Så mysigt!


RSS 2.0