Torsdagssegling

Ikväll var jag ute och seglade med Niklas. Det var väldigt längesen jag seglade nu så det var verkligen kul att han ringde och fick med mig ut ikväll. Det var Torsdagssegling, en lite tävling med olika typer av kölbåtar. Man seglar på lystal, så alla har samma chans. Men vi kom först i mål och vann även på lys, så vi var kvällens vinnare, kul och bra start. För det var inte sista gången denna sommaren, planen är att köra detta på torsdagarna och kanske vara med i de andra tävlingarna som finns här. För er som inte vet så har jag seglat mycket innan, tävlat i Optimist och E-jolle. Har även varit instruktör för barn, vuxna och handikappade, men jag slutade med allt det när jag flyttade till Varberg.

Muscle Car Meet

Idag var det Emmaboda igen. Lika fantastiskt väder som igår. Det har gått jättebra hela dagen, men oj så trötta vi var i morse. Jag körde upp på autopilot eller något, men det gick fint. Efter en hel dag var vi alla rätt slitna och jag åkte på att köra även hem med ett par halvsovandes tjejer i bilen. I morgon kommer min Jens hem. Han ska åka hem en dag tidigare pga askmolnet, så jag hoppas att flygen går i morgon... Godnatt.

En dag på strippen!

Idag gick jag upp 04 för en heldag på strippen. Det är ett bilevent som förlaget där jag jobbar annordnar. Det håller till på Emmaboda flybana och handlar kort och gott om att köra så fort som möjligt rakt fram.... Det blev ca 13 timmars jobb, så vi alla var en aning slitna nu. Men i morgon söndag står kl på 05 och vi far då tillbaka till Emmaboda för Muscle Car Meet, en heldag till men med muskelbilar denna gången. Tur att det är så fantastiskt väder. Förra året hade jag tre jackor och höll på att frysa sönder. Det har varit en fantastisk dag, men trött nu.
Blev dock väldigt ledsen när jag nu har längtat hela veckan till att Jens skulle komma hem från Milano i morgon men han kommer inte förrän på tisdag... Vill ha hem dig nu ju!!!
Elin som man knappt alls kan se jobbar för Bilsport idag :) Bra kläder vi har!

FIN VÅR KVÄLL

Nu har Jens åkt till Milano, tomt och jag hade så gärna velat följa med. Men jag har det inte helt fel här hemma. Det är kul på jobbet, massa att göra och nu har det varit fint väder ikväll också. Så jag var hos mor min och gick en lång promenad och plockade lijekonvaljer, Mysigt.
I Helgen är det jobb som gäller, En dag på strippen på lördagen och Muscle Car Meet på söndag, båda i Emmaboda. Ska bli kul, hoppas på bra väder...

Salong Etage

Idag har jag varit hårmodell för Etage, Vi startade kl 08.30 på salongen. Vofflade håret och sen fick jag en helt galen frisyr (Kan inte visa den ännu då den ska vara med i tävlingen Årets Frisör, så återkommer med bilder längre fram.) Sen var det sminkning, verkligen häftigt. Vi hade kläder frårn Gina, färgglatt och total missmatch, men snyggt. Vi for ut till Blomman & Björnen och blev fotade. Ett gäng timmar senare kom jag hem helt stelfrusen. Har haft en toppendag!

Kristianopel

Idag har jag, mamma och lilla Tilda varit på utflykt till Kristianopel. Ärendet var att hämta en ros, Lykkefund, på Rosengården. Men vi passade även på att besöka Lilla Butik på Möllehall, en butik fylld med Marimekko. Det blev även lunch på Café Sött & Salt och en liten promenad på muren.


Lite arbetsskadad har jag hunnit bli då man blir glad av att se en TraktorVärlden-löpsedel på Handelsboden!


Här var jag på väg fram och prata Allt om MC med det glassätande MC folket. Men nej Malin, det är helg! Men nästa gång kanske även en Allt om MC-löpsedel sitter på Handelsboden...

När vi körde hem tog vi den lilla omvägen genom Torhamn och passade på att köra ner till den lilla hamnen. Mysigt även där, Blekinge kan vara bra vackert ibland faktiskt.

Kvällen spenderas nu på Hästö, grillning och ESC!

Nu var det lite ledighet!

Fredag!! Men känns fortfarande som tisdag. Ikväll träffade jag Martina. Det blev middag på Nivå, gott! I morgon ska det bli helg på riktigt och på söndag blir ska det bli jättekul med hårmodellande tillsammans med tjejerna på Etage.

Mingel

Från Carlskrona Awards för ett par veckor sedan. Tur man inte alltid har höga klackar!
Jens, Jag och Madde!

en rosa present!

Idag fick jag en fin present av min Jens. Ett ljusrosa Humanityarmband! Blev jätteglad och blir ju så himla fint nu till vår och sommar, plus att jag ju verkligen gillar rosa, så det gjorde han bra min gosse. Har tidigare fått ett svart fint av honom. Tack sötnos!

Äntligen grillning!

Som jag har tjatat om att grilla. Varje dag... Men äntligen for vi och köpte oss en grill. Fick ju bli en elgrill då vi skulle ha den på balkongen. Men det funkade kanon! Vi har ju en helt fantastisk kvällssol. Så vi trivdes rätt bra där på vår nystädade balkong!

Min lille speleman


Köpenhamn...

I helgen var vi i Malmö och Köpenhamn. Vi kom dit sent på fredagen. På lördagen kom Daniel och Lillis, Jens kompisar som bor i Stockholm. De kom till hotellet vid 9 och åt frukost med oss. Vi gick sedan till tåget och åkte över till Köpenhamn. När vi klev av tåget möttes vi av klarblå himmel, sol och riktigt varmt och skönt väder.
Daniel och Jens
Jens kunde inte riktigt ta att det inte var han som skulle spela inne på Tivoli. Men han hade tänkt till i sitt klädval och var på väg att springa in i ledet och ta ton!
Ojoj, inte illa, godaste glassen och en rätt nöjd Jens och Lillis är snart lika nöjd hon!
Vi tog plats på en gräsplätt mitt inne på Tivoli, så fantastiskt skönt. Där låg vi och stekte ett tag innan vi gick tillbaka till tåget igen för att bege oss mot hotellet där Jens skulle spela på kvällen.
På söndagen gick jag och Jens på stan i Malmö. Ännu en härligt varm dag och en fin avslutning på en trevlig helg!

Fredag i morgon.... igen!

Oj vad denna veckan också sprang förbi. Det har varit massor på jobbet hela veckan, vilket är skoj! Men hinnar dessvärre inte att fara till Varberg i helgen som planen var. Kommer istället att ta en tur till Malmö. Ser fram emot nästa söndag också, då ska jag vara hårmodell igen!
Ha en härlig helg!

Vill till Milano igen!!

Snart åker Jens till Hampe i Milano... humm vill följa med!!

RSS 2.0