Från mässan


wooo..

Har haft en stressig vecka men ack så kul... Mässa på gång och jag har fått äran att göra vår monter och kommer att vara på plats där i morgon. Ska bli jätteskoj! I går spelade Jens på Sliver här i stan. Det var en fantastisk trevlig kväll, käkade där innan med mycket trevligt sällskap, lär bli mer av detta hoppas jag. Nu är denna veckan snart slut... åter igen fredag... Men det kommer bli en toppendag, det är jag säker på, mässa hela dagen sen tjejkväll!
Foto Stefan Andersson (www.paraplyproduktion.se)

Spana in allt om mc


Vackra höst!

Har varit på Hästö hela dagen, även Marika och familjen var där. Vilken vacker dag, precis som hösten ska vara. Nu ska jag cykla hem igen i kvällssolen längs det stilla havet, underbart!!


kreativ dag

Idag har varit en bra dag, Shopping, städ, bak, tvätt... Sen har har äntligen målat mina tavlor, rätt spännande konst måste jag säga... Nu har jag gjort fyra armband också. Mumsar på Basserts men ska snart lägga mig. Borde vara trött då jag var på GuldEken-galan i går, lång fantastisk kväll med mycket dans! Kunde dock sovit ut i morse men var uppe vid halv 8, har väl blivit en morgon människa, men dock tvärt om också, hummm...
Natti!

Söndag igen

Nu var denna helg över också, vad händer...

Idag har vi varit på Väla innan vi for hem, blev lite shoppat. Kände att jag kunde unna mig det efter en duktig föregående månad då jag inte shoppade, när det nu hände senast... Men nu blir det till att spara shoppingpengar till Milano i vår, längtar redan! Det är ju även dags att införskaffa en ny dator, mindre sugen på det men min sjunger på sista versen nu. Snart övertalad till en Mac, är det rätt tro. 

Nu väntar ännu en rolig vecka på jobbet. Ska ladda inför den genom att gå och lägga mig tidigt idag hade jag tänkt. Men tänkte även städa så vi får väl se var det hamnar, först packa upp väskan iaf.


Helgens köp...


Fantastiska helsingborg

Har det toppen här i Helsingborg. En riktigt trevlig kväll igår, shopping idag och nu sitter jag på hotellrummet och hör vacker sång nere från pianobaren. Idag har det varit kalabalik här i Helsingborg. Vi satt i hotellfönstret och såg på när alla poliser huliganer bråkade utanför. Det var galet mycket poliser och ett fasligt liv, var riktigt obehagligt.
I morgon blir det Väla innan vi beger oss mot Karlskrona igen.

RSS 2.0