Fashion på Scandic

I onsdags var det dags att visa lite vårkläder. Det var Fashion på Scandic. Det är alltid lika kul med visningar, både själva visningen men även allt innan med make och hår. Samt att träffa alla modeller både nya och de som jag brukar gå med!

Våfflor på bryggan


Konst av Gynning

Hej på er!

I fredags var jag och mor på symässa i Malmö. Vi passade även på att göra ett besök hos Gynning för lite konst. Mor hade bestämt med Agneta och bokat en tavla av Carolina och jag var sugen på att köpa en. Det blev en tavla också. Nöjd och glad gick färden vidare förbi Zlatans hus och mot Hässleholm där vi stannade på middag hos mormor.

Köpte även massa delar till att göra armband på mässa!

Brudfotografering

Igår var jag brud för några timmar. Det var brudfotografering. Här kommer några bilder återkommer med de riktiga bilderna när de är klara.

Årets första dopp!

Igår tog jag årets första dopp. Rekord 10 mars, ca 4 grader, blåsigt och ingen sol. Mitt tidigare rekord vad 24 mars. På kvällen var det final i Mello och rätt låt vann!!! Sen var vi ute och dansade lite. Idag har det varit helt underbart väder. Startade dagen med fukost på Scandic. Sen promenad med Martina på Stumholmen. Efter det for jag, Tiny och Thomas ut till Almö. Vi hade mat med och och satt där i vårsolen och åt. Helt underbart!
ALMÖ
Nu ligger en trött och nybadad Tiny inlindad i en handuk här i mitt knä. Thomas lagar mat och ikväll blir det filmmys!

Lite AWkonst

I onsdags drog jag ihop en AfterWork med jobbet. Vi blev 11st och Elins lille Teo var med. På Harrys kan man beställa en barnmeny och då får man målablock, kritor, glass till efterrätt och en Nalle. Inte dåligt. När Teo och Elin gick hem var jag inte sen att låna Teos målarblock...
Lite nya annonser ute, Bonde söker fru nästa!

Sollunch!

Jaha nu är det ssöndag igen. Denna veckan gick ruggigt fort. Igår var det verkligen riktigt härligt väder och det fick bli den första lunchen ute i solen.
Jag och Tiny var och hälsade på helgjobbarna Thomas och Micke på kontoret.
Goda mackor från Nya Skafferiet på en bänk på torgen i vårsolen!
Jag och Tiny var på Hundbiten och klippte klorna. Efterssom hon inte får några bokmärken eller en klubba när hon varit duktig så fick hon ett nytt vårhalsband av mig istället.
Först fjärilen!

RSS 2.0