Ta skydd!

Liten goding precis innan Tiny kom och nosade på henne!


Fint! 

När Calle kom hem i veckan fick jag fina rosor!

Idag bakade jag kokostoppar i hjärtform till mor på mors dag!


Min älskade hund! 

Vackra lilla vovve!


Lördagsfrulle

Idag hade vi Anders på besök till frukost. Gjorde scones, mycket gott!


Liten festlig tisdag!


May. 21, 2013

Ikväll har vi varit ett helt gäng hemma i Jossans mysiga lilla etta! Hon bjöd på en riktigt god middag! Tackar och bockar för en trevlig kväll! <3


Hurtbullar!

På vår kvällspromenad passade Tiny och Jossan på att testa "gymmet" som finns i löparspåret vid Västra Mark. Gick humm sådär bra:)


Vem bryr sig om lite regn!?

Idag har det varit trist väder. Men jag, Tiny och Jossan har haft en riktigt trevlig dag, Jossan sov över på soffan då det blev sent med Eurovision igår. I morse bakade vi scones, sen åkte vi på en liten shoppingtur. Trots regn körde vi till Kristianopel, käkade goda räkmackor, gick lite på muren sen åkte vi hem och bytte om och gick 1,2 mil! En riktigt härlig söndag! :)


En dag på Strippen!

I går var det EDPS En dag på Strippen i Emmaboda! Underbart väder, mycket körning och trevligt folk! En riktig kanondag!


Grillmys på bryggan!

Ikväll är min lilla pärla på Hasslö och har det mysigt hos familjen Schuster! För i morgon är det En dag på Strippen i Emmaboda. Då åker vi så tidigt så Tiny får sova borta inatt. Saknar henne så fort jag inte har henne! Men så snällt att de kan passa henne! Jag och Jossan tog vara på dagens sista sol och grillade på vår brygga! Mysigt och gott!


Sommarfeeling!!


Kvällssol över min ö!


Vackra fina blomma!


Blodomloppet!

Ikväll har vi sprungit Blodomloppet här i Karlskrona. Verkligen ett trevligt arrangemang. Om man anmäler ett lag på minst 5 personer får man en picknickkasse! Jag är jättenöjd med loppet, jag sprang en mil och fick tiden 57,53. Så under timmen!


Bland skalbaggar och boklöv på Tromtö

 

Stek på bryggan!

Idag åkte bikinin på och jag och Tiny ligger och solar på bryggan och lyssnar på Miss Li!


Grillkväll på Ekholmen

I fredags var Hanna, Sara, Anders och Emil här hos oss på grillkväll. Blev en supertrevlig kväll!
 
 

Fikabesök på vår brygga!

Idag kom syster och barnen på fikabesök! Bakade kladdkaka och vi satt i solen på vår brygga!


Sommarkänsla!!


Vackra kvällssol!


Balkongfix!


I <3 Barcelona!!





Sista dagarna i vårt fina Barcelona!

De sista dagarna har vi fått strålande sol! Vi har haft väldigt trevligt sällskap av Sandra och Chrille från Karlskrona. Calle är just nu helt bränd och jag lite småröd då vi legat på stranden och stekt idag! Nu sitter vi på flyget hem! Vi tackar Barcelona för denna gången och säger på återseende!


RSS 2.0