...


Myskväll med en släng fashion



Popcorn, tidningar och Så mycket bättre!

Gillar verkligen senaste ELLE
Här kommer lite smakprov:




Ni har väl inte missat Hårprodukterna från Hårologi. Måste säga att de hade en av de finaste annonserna i hela ELLE, bra där!


Yhey jag som älskar färgglada strumpbyxor gillar verkligen detta heta tips!



In my Pink World! Tror jag gillar modet just nu på många sätt, var som du vill, klä dig som du vill, kreativt, färgsprakande, detajer, sött mot hårt. Det är mitt sätt att de på det och nu som alltid gäller mitt eget ordspråk Everyday is a Fashion Show!



LANVIN´s klänningar för H&M är ju helt fantastiska!

Fönsterputs på skakiga ben

Idag har jag putsat mina stora fönster. Det gäller att man inte är höjdrädd för de går bara att öppna utåt. Så jag balanserade där på kanten och hängde ut över Ronnebygatan. Mamma stod där inne och höll tag i min hand så jag inte skulle trilla ner. Benen skakade och jag kan säga att jag gärna inte gör det allt för ofta. Men rent blev det nu inför julstjärnetid.



Igår var Martina på besök, Idolkväll med god mat och poppcorn, mysigt!

Nu har jag lagat mat, enkelt men gott. Skivad, stekt choritzo, stekta champinjoner med tortellini, och örtcreamfresh. perfekt. Lite choklad sen till Så mycket bättre, så blir det helbra.


Nya dojjor


Har äntligen köpt nya träningsdojjor! Nu ska det dansas Zumba!!

Kan ju vara det godaste!


Sharon eller persimonn är det bästa just nu. Den är så himla god, bli två till tre om dagen just nu. En räddare på eftermiddagen på jobbet och när hungern sätter i innan lunch. Jag är som en mat och sov klocka, när det gäller maten iaf. Vi har fika vid halv 10 på jobbet, då blir det te, sen vid 10.20 är det dags för en frukt. Lika dant på eftermiddagen. 14.30 är det fika och 15 20 är det frukt igen. Så jag är lite efter. Men oj vad gott det är! Kan avslöja att jag precis åt min tredje för dagen nu.

Har bara ätit Sharon innan. Men dessa, persimonn är både större och godare, finare också.

Så mitt tips är att testa dessa sötsaker om ni inte redan har gjort det!


En vågig helg

En vecka har passerat utan att jag hann reagera. Jag kan inte förstå hur fort det går nu. Mitten av november och nu är denna helgen också över. Känns som vi sa trevlig helg på jobbet igår.

Helgen har varit speciel. Stena Vision, den nya polenfärjan invigdes i fredags och vi firade detta med en 24 timmars resa Polen tur och retur. Fredagen blev fantastisk trevlig med dans till 04.30, med blåa fötter trampande av klackar och ett galet gungande var det rätt speciellt att dansa. Dansen förflyttade sig från ena sidan till den andra, det gungade ordentligt. Men trevligt var det. Lördagen var mindre kul, Det gungade fortfarande och på vägen tillbaka till Sverige mådde vi alla mindre bra. Sjösjuka är halvkul, men dagen blev lyckad trots allt och den avslutades på svensk mark på Stars med Jens, Malin och Robin. Väl hemma sen slocknade jag i soffan till en film, det har nog aldrig hänt förr.

Idag är det fars dag! Grattis!!

Ja då var det dags att få lite sömn innan en veckas jobb kör igång igen.
Go´Natt


Jag har ny dator!


Oslo Motor Show!

I helgen som gick var vi i Oslo på Oslo Motor Show! Vilka skönheter som fanns på plats och då menar jag bilarna och inte de små pinupporna som struttade omkring.


Kolla in vår tidningshylla, imponerande eller hur?


Mitt hem

Köket



TV-rummet




Sovrummet



En del av min lilla Converse-sammling

RSS 2.0