Beauty by Amani 3år!


Ikväll var jag på Beauty by Amani som fyllde 3år som salong. Jag var på plats och visade upp kläder från June & Me som fantastiska Anke har sytt! 

Fram med symaskinen!


Detta fina hade jag på mig på modevisningen i torsdags. Det är Anke på June & Me som har sytt upp efter mins mått! Hos Anke kan man få uppsytt efter egna önskemål. Superduktig tjej! 

Det är bra att kunna sy ibland. För nu när det var dags för julfest kunde jag inte hitta det jag villa ha på mig. Så jag sydde mig en kjol istället! 



Julfest!


I fredags hade vi julfest! Vi startade med en väldigt inspirerande föreläsning med Rickard Rydell. Sen körde vi buggkurs och vidare upp på Statt Festvåning. Där blev det trerätters och sen underhållning i form av ett helt briljant band som heter Cherry Tess And Her Rhythm Sparks! Då blev det dans resten av kvällen! 

Ny favorit!


Nu är det riktigt höstrusk och det innebär mössa. Har i många år haft basker och även mormors fina viträvsmössa vilken även i år kommer användas. Förra året satt Resteröds svarta lilla luva dagligen på huvudet och i år är detta nya favoriten. En liten svart hatt från Italien som är inspirerad från 20-talet! 

Smilgropar

Hörde på Ensam mamma söker i veckan att om man har smilgropar så åt man gröt med sugrör när man var liten. Det får bli veckans lögn då jag med mina smilgropar absolut inte gjort det! 


Fegis!

Bra jobbat ditt pucko som kör på min bil utan att bry dig ett skit och inte ta ditt ansvar. Fegis! 


Dagens sanning!

 

RSS 2.0