senaste tillskotten i garderoben


Liten kik på lyan


Kvällssol!

När man jobbar varje dag får man ta vara på kvällarna, tur att denna sommaren bjuder på så många underbara kvällar och att bo vid havet är ett måste!



Nu är Eric här, på tiden. Igår var vi hos mamma och Peter en sväng och njöt av kvällssolen på bryggan

En martinasommar

Det är verkligen en sommar med Martina i år. Vi hittar på massa skoj nästan varje dag.

Lite bilder från Sköna Söndagar på Grevagården...

...och från midsommar



Vi gjorde egna kransar hos Martina på Aspö

Båteresa




Sen gjorde vi kransar igen


Grillning

Ikväll har jag och Martina varit på vår favoritplats och grillat. Det var en fantastisk kväll och god mat. Sen blev det godis och film. Nu är det sovtime!



Sommar när den är som bäst


Det känns som jag haft semester, ledig både lördag och söndag underbart! Helgen har spenderats mer bästa vännen Martina. Vi har solat och badat, dansat och lyssnat på liveband i kvällssolen. Så vackert här är!


Veteranbåtsdagen

Söndagen var lika bra den, så fin dag. Det var både bilar och vackra gamla båtar denna dag. Det var även roddtävling med valbåtar, vi vann och jag var rorsman så det var extra roligt!



En fin fin dag

Vilken fantastisk dag! eller helg kanske jag ska säga för morgondagen blir nog lika fin den. Idag har jag jobbat på Nostalgia, så fint väder och fantastiska bilar. Vi for halv 5 i morse men hela dagen har varit jättefin, ikväll var vi på bryggfest på Stumholmen. I morgon väntar en stekhet jobbdag på Stumholmen, Veteranbåtsdagen, jopp precis som det låter. En dag full med vackra båtar, perfekt uppföljning på dagens vackra bilar.


Med denna fina Mustang tog vi oss till Ronneby i går. Jag har önskat detta sen första dagen på jobbet så jag var rätt nöjd med detta finåk...


Sivan och ett gäng underbara bilar


Två norska bubblor som jag blir ruggigt sugn på. Den rosa försökte jag få köpa men hon ville inte sälja den...


Nostalgia

Ojoj ledsen att här just nu är kass uppdatering men har inte riktigt tid. Det är fyllt upp vilket är fantastiskt kul. Jag som var orolig att det skulle vara så ensamt och trist att flytta tillbaka till staun... Men så fel! Här är toppen och det händer något kul varje dag. Trivs kanonbra på jobbet om jag hade höga förväntningar så är de överträffade rätt rejält, skoj.

Nu ska jag iväg, har badat i solkräm, eftersom jag inte har varit i solen en timme än så länge så är jag fortfarande kritvit (mindre kul). Men idag väntar hela dagen med att bygga upp Nostalgia Festival, gå dit om ni kan för det kommer bli toppen, är i morgon lördag i Ronneby. Alltså jobb där i morgon och på söndag är det Veteranbåtsdagen och det ska bli ca 30 grader, underbart!!

Hej svejs!


RSS 2.0