För det skulle ju va dans dans dans!

Igår hade jag mina flickor här på lite party. Vi gjorde tacos, spelade spel och hade en väldigt trevlig kväll. Sen var det dags att gå ut och svira lite. Vi var på Statt där vi märkte att det var strandtema. Så det var ett tjockt lager med sand över hela dansgolvet. Så det blev dans barfota för min del. Men det gick bra det också!

Dags för helg!

Go´kväll!
Idag skulle jag farit till Smögen, men det blev tyvärr inte så. Så nu får jag fortsätta att bara längta. Men nu väntar en rolig helg så det ska nog gå fort.

besök

Go´kväll!
Har haft mamma och mormor på besök ikväll, Mysigt! Jag är fortfarande inte frisk. Så här på kvällen är det inte kul alls. Det gör ont i halsen upp i öronen. Halsen känns megatjock... Rösten är tillbaka men låter dock som en 13 årig kille ibland, lite små hes och skär sig lite. Bör väl inte prata så mycket. 

Fina blommor kom med besöket, tack!

Nu saknar jag min man så mycket, nu har han varit i smögen sen söndag förra veckan, 10 dagar åh... Men på fredag så far vi upp direkt efter jobbet. Längtar!

Otroligt vacker dag!

Har idag upplevt både soluppgången och solnedgången över vår vackra stad.
Åh så vackert!
Ikväll så träffade jag Martina. Det blev en mysig kvällspromenad i solnedgången ut till Långö.

Resultatet

Hummm, såhär blev det. Men man ser inte riktigt hur det ser ut. Men den är lätt draperad fram och flätad i ryggen. Fickor och så är den längre bak än fram. Mycket tyg och väldigt skön...

Kreativ dag...

Efter att ha legat pall och inte kunna prata i två dagar så kliade det i fingrarna. Så jag körde igång med symaskinen. Var längesen nu men kul är det. Efter många timmars klipp, nålning och provning var jag helt slut. Så jag fick fortsätta idag. Helt inne i mitt skapande går timmarna fort. Men jag behöver iaf inte prata med tyget och det störs nog inte av att jag håller på att hosta sönder mig själv heller, så det är en perfekt sysselsättning för en sjukling. Första klänningen  blev en Marimekko-klänning. Jag har inget mönster att gå efter utan gör min egen lilla modell, ganska nöjd faktiskt!
När första klänningen blev klar tog jag tag i papper och penna och körde igång med nästa.
Kan avslöja att den nästa är helt klar men lite småputs kvar så återkommer med bilder!

Tredje dagen stum...

Är fortfarande sjuk, ingen röst idag heller. Har fortfarande skitont i halsen. Men nu har jag fått en förfärlig hosta också, snorig och nyser. Verkigen jätteskönt för halsen, åhhh.

Sjuk idag också!

ÅH idag skulle jag åkt upp till Jens i Smögen, men jag är sjuk idag också. Idag är rösten helt borta, får inte fram ett ljud om jag försöker säga något, har ont i halsen och öronen också. Tänk om jag skulle smitta honom så han får sitta där och mima bakom pianot, katastrof. Men det är ju hur länge som helst tills jag får träffa honom nu!!!

"Satan i gatan!"

Igår var vi på Östersjöfestivalen. Redan i måndags så blev jag dålig i halsen och när jag vaknade på tisdagen var jag ingen höjdare men blev lite bättre på dagen och sen värre på kvällen. Igår när jag vaknade hade jag feber och extremt ont i halsen. Men jag såg ju så mycket fram emot kvällens konstert så jag slängde i mig Ipren och sen fick jag leva på Iprens verkan och halstabletter hela dagen. På kvällen var jag ingen höjdare med klarade mig mycket på att jag tyckte att det var så fantastiskt. Men att stå i regn och bli blöt och att sjunga loss till alla Maggios låtar var inte bästa medicinen. Så ni kan ju räkna ut hur jag mår idag. Tur jag inte ska säga det jag skriver nu för då hade jag inte fått fram ett ord, så får använda lappar och sms idag om jag vill få fram något. Så idag blir det rejäl vila hela dagen och hoppas på bättring till i morgon.
Först spelade Bo Kaspers Orkester. De var en mysig start, lite stilla och enkelt, gillar ju nya låten Dansa på min grav, jättefint förutom att han tappade bort sig i texten och fick nynna... inte okej...
Sen var det Sven Ingvars. Vi hade lite skrattat åt att de skulle spela. Men oj vilka rockgubbar. Vi blev tom lite oroliga då vi kände igen hela sju låtar. Riktigt bra faktiskt, kändes mer rock än dansband, kul!
Men till sist var det efterlängtade Maggio. Jag har ju varit lite såld på hennes musik sen första plattan för många år sedan och har varit på en konsert tidigare på Storan i Göteborg. Men detta var grymt bra och fullt ös hela tidnen på scenen! Efter spelningen sprang vi på henne på gatan, då var jag snabb upp med kameran.
Nu ska jag slänga i mig en Ipren och gå och lägga mig igen, ha en bra dag!

Vackert men sorgligt, skapar rysningar...

Bo Kaspers Orkester
Dansa på min grav

Dom vill lära dig att krypa, att gå i takt.
Dom vill lära dig marschera, att stå givakt.
Stå på rad och klappa händer, för sakens bästa hålla med.
Lära dig hur vinden vänder, för sakens bästa gå på led.

Dom vill lära dig att ljuga, när det tar emot.
Lära dig bocka och att buga, för någon idiot.
Jag vill lära dig att dansa, om det någon gång blir av.
Om jag får nått att säga till om, då skall du dansa på min grav.

Dom vill lära dig att tvivla, på det du tror.
Gå omkring och vara rädd för, din syster och din bror.
Jag vill lära dig att dansa, om det någon gång blir av.
Om jag får nått att säga till om, då skall du dansa på min grav.

Då skall du dansa på min grav.

Då skall du dansa på min grav.


Ikväll ska vi se både Maggio och Bo Kaspers, ska bli så kul!



I morgon ska vi se maggio!!


Sommarkväll på Hästö

Idag var det släktbesök på Hästö hos mina föräldrar. Så det blev en spontan sväng dit efter jobbet. Vilken härlig kväll!

Karlskrona är också bra vackert


Salt & Sill

Efter den tredje långa resan denna veckan så var vi framme i ett ljuvligt paradis. Kändes som att man var med och gästspelade i en vacker målning. Vi var på Tjörn, Klädesholmen och hotellet vid Salt & Sill där Jens spelade första kvällen.
På lördagen var det jättefint väder. Kan ni tänka er känslan som bara bubblade i min kropp när jag satt och åt frukost på denna vackra plats? Vi åt sen gick vi och hämtade Jens fina kamera. Dessa bilder lägger jag in sen då han har med sig den till Smögen. Så ni får nöja er med dessa bilderna så länge...
Nej inte alls avis...
Vi åkte och plockade "jögubba" (Jordgubbar) som vi sedan satte oss uppe på takterassen för att avnjuta till ett par rundor Yatzy innan det var dags för en om möjligt bästa middagen de senaste dagarna...
Som sagt så återkommer jag med fler bilder när den andra kameran kommer hem! Men jag kan iaf konstatera att jag också kan ha semester. Var lite orolig innan att jag inte bara kunde ta det lugnt men jo och jag har njutigt av varenda sekund av min semester. I söndags var vi i Göteborg och shoppade som ett litet avslut på veckan. Jag tog sedan tåget hem. Åh fy denna känsla att åka. Jens skulle vidare till Smögen för spelning i två veckor. Det kändes konstigt att att komma hem igår, kom hem sent och det var så tyst och ensamt. Men i morse så kändes det ändå okej att ställa klockan på 06 igen och bege sig till jobbet. Dock var det väldigt tomt då de flesta har semester nu. Men dagen gick ruggigt fort, lunchade med Martina och träffade mamma efter jobbet. Nu ska jag krypa till kojs!

Sommarstrand på Öland

Resan gick vidare på onsdag, redan på morgonen satte vi oss i bilen för ännu en lång resa. Framme i Borgholm och på Strandhotell möttes vi av den ena kändisen efter den andra. Det var Victoriaveckan så det var många som skulle spela.
Jag har nu varit med Jens många gånger när han spelar, men jag slutar aldrig att imponeras. Han är så otroligt begåvad, kan ju alla låtar och får alla att toltalt rocka loss... Magi!
På torsdagen så var det skyfall. Vi spenderade mycket tid inne på Strand, Jens och Majo höll mest till vid spelmaskinerna... Tror att det trots många hundringar förlust till sist gick med vinst!
Min favoritvägg, där kunde jag stå hur länge som helst och beundra alla artisters konstverk.
The Bobbers
Robyn
Håkan Hellström
När vi blev hungriga trotsade vi regnet och jag gick och köpte mig en regnponcho. Jag och Majo var lika fina i våra vita plastdräkter, men torrast var vi när vi kom fram till Harrys för att äta. Alla var lika smarta och tog vita tygskor på sig, tänkte till där, eller?
Hans och Jens beundrar sina spel i sina Iphonisar!
Javisst, för ovanlighetens skull så blev det räkor ;)
På kvällen åt vi på Dockside inne på Strand, ojoj så gott!
Dags för gigg. Men då måste man ju också se ut som en riktig stjärna. Nermin här hemma från Karlskrona jobbade på Suits & Shirts inne på Stran, han dressade upp Jens för kvällens spelning.
.... så här cool blir man i hängslen! Toksnygg!
En ruggit trevlig kväll fick avsluta dessa dagar...

I Roslagens famn!

Direkt efter Jens spelat klart på lördag på Scandic i Karlskrona satte vi oss i bilen. Vi körde hela natten och kom fram till Norrtälje närmare halv fem på morgonen. Det gick bra med hjälp av massa godis och sång i bilen. Vi gick och lade oss en stund för att sen ha hela dagen kvar istället för att köra på morgonen! Jens och hans familj har lantsälle i Norrtälje, även kallat Roslagen. Vilket underbar plats, precis intill en vacker sjö där vi tog några härliga dopp, lite varmare än i havet.
Vi hade verklligen semester, spelade spel, kubb och annat som hör sommaren till som badminton och frisbee. Yatzy och SkipBo blev det också mycket av. Vi hade bra väder och tog vara på solen och spenderade även en dag i Norrtäljes stad och butiker, så vacker stad.
Det blev mycket godsaker och vi plockade egna blåbär, kan inte tänka mig en godare frukost, slår hotellfrukosten rejält med egenplockade blåbär!
Jag är rätt nöjd att jag träffade på detta lilla monster i detta skick och inte i krälande läge.
Vackert som tusan!
Tack familjen Sporron för dessa fantastiska dagar!

Hemma igen

Hej! Nu är semestern slut och det är dags att gå till jobbet idag. Jag återkommer ikväll med bilder, har haft det helt underbart!

Jag fullkomligt älskar sommar!


Sommar på Hästö


Underbara semester!

Vilken härlig semester jag har. I tisdags var jag och Martina på grillbuffé på Scandic. Igår spelade Jens där på kvällen, supermysigt. Scenen precis vid havet i solnedgången.
Har även hängt en hel del på Hästö, solat och badat.
Idag har vi varit i Spandelstorp och grillat med Johan och Linda.
Vi spelade lite Yatzy och lekte med Nova.

Semester!

Mina damer och herrar idag har jag min första riktiga semester någonsin! Jag jobbade i helgen på Nostalgia Festival och jobbade fram till 12 idag, sen gick jag på ledighet. Så nu har jag semester denna och nästa vecka. Undra hur jag ska klara av att bara göra ingenting!

RSS 2.0