Maja Mayskär

Karlskrona har en av Sveriges största modeller just nu. Hon går de stora visningarna och är modell för flera stora märken. Maja är även med i alla modemagasin allt som oftast. Men nu är hon till och med HM-modell! Helt fantastiskt!

Ledig dag!

Idag tog jag semester! Jag valde nog bästa dagen på länge vädermässigt. Vilken underbar dag! Först cyklade jag och handlade lite och sen vidare mot Hästö. Gorde lite tunnbrödsrullar med bire och salami och lite annat smått och gott till vår lilla matsäck. La mig på bryggan och solade ett tag, tog även ett dopp medan jag inväntade Jens. När han kom så kastade vi loss och tog en tur med båten. Ljuvligt! Tillbaka efter ett par timmar la vi till vid Hästö igen. Vi tände grillen och bara njöt av god mat och en fantasktisk kväll. Nu är vi hemma igen och ha tagit vara på de sista soltimmarna på vår underbara balkong, detta gjorde vi med lite Yatzy och godis. Nu ha vi tagit plats i soffan för att kolla på film. Jag är helnöjd med min lediga dag!

Midsommar!


Etage


Rösta!

Bara så ni vet så kan man rösta på hur många klänningar man vill men bara samma  en gång. Men man kan rösta från mobilen också... och fån flera datorer om man kan det!

Man klickar på länkarna i bloggen, sen kommer man till nelly.se och skrollar till mitt bidrag. Där väljen man fem stjärnor och skriver in koden!
Tack för hjälpen!

Fler förslag!

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


Kanske blev denna finare? Glöm inte att trycka i 5 stjärnor när ni röstar!

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


Åh vad roligt detta var! Nu måste ni hjälpa mig... Gå in och rösta!

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


Balkongmys!

Jag älskar vår balkong! Kolla våra fina jordgubbar. Kan avslöja att det var nog de godaste jordgubbar jag ätit. Ikväll har vi en fantastisk kvällssol och vi har grillat massa godsaker. Nu blir det filmmys med dumlekakor och te!

Lisa Larsson

Idag börjar vår utställning av Lisa Larsson på Albinsson & Sjöbergs museum. Helt klart värt ett besök!
Själv så har jag en sådan här liten jycke!

Torsdagssegling 2

I torsdags så var det tävling igen. Japp, vi vann! Men nu är det uppehåll ett gäng veckor, så vi får se om det blir någon annan dag...

Ledig helg!

Har haft en väldigt trevlig helg. Nelle och Mickaela var hos oss i fredags, igår var vi på stan den på middag hos Johan och Linda. Sen Gick Linda på fest och Johan jag och Jens gick hem till oss vilket slutade med utgång. Oväntat måste jag säga, men helkul!
Idag har blivit en sån dag som innebär en käftsmäll från gårdagens val av innehåll i glaset... Hopplöst! Men det blev en bra dag trots allt. Vi mötte upp Nelle och Mickaela för en glass på Glassiären. Sen blev det hem för att baka. Nu har vi haft fikabesök av Jens föräldrar, Johan och Linda. Andas ut en stund för att snart möta upp Robin & co på Stars...
Kolla in frillan! Lockarna trillade igår!

Nya Allt om MC

Jag och Johan visar upp skinnkläder.

Kubbdags

Go´morn!
Igår var vi och åt på Stars med Johan, Jens bror på kvällen. Efter det gick vi ner och spelade lite basket. Men brist på mörkeseende gjorde att vi avslutade vid 23 tiden. Sitter och äter frukost nu och ska strax bege mig till jobbet. Vi är ett gäng på jobbet som kommer gå direkt till Stumholmen för en Kubbkväll, kul!

Mors trädgård

Min mor har en helt fantastisk trädgård. Här har hon skickat ett smakprov på vad hon har planterat där.

Efterlängtad!

Äntligen har Jens kommit hem. Ikväll blev det mys på balkongen med smoothie i kvällssolen.

Sköna söndag!

Det märks att jag inte är helt frisk. Idag har jag legat i solen och sovit nästan hela dagen. Sen spelade jag squash med Elin. Det var jätteskoj, så det blir nog fler gånger, måste nog öva lite på tekniken dock...
Ikväll blev det minigolf med mamma på Dragsö i solnedgången, längesen och verkligen mysigt. Jag vann med en poäng, avgjordes på sista banan. Efter det blev det glass på Glassiären. Ny favorit, ananas/cocos!
I morogn kommer min Jens hem. Han är i Smögen denna helgen också. Men nu blir han hemma ett tag. Spelar nästa gång på Scandic i Karlskrona v.27.
Svettiga och goa efter mycket skratt och spel!
Har planterat lite på balkongen idag, jordgubbar och lite fina blommor!
För er som inte vet så är det en otroligt vacker minigolfbana på Dragsö. Det är en förminskning av Karlskrona.

"När jag var typ tolv..."

Go´kväll!
Idag har jag varit på Hästö, vi grillade och sen blev det en tur med båten. Det är numera jag som kör då planen är att vi ska kunna låna den. Lilla Tilda var med, hon var så duktig och så himla söt i sin flytväst. Vi körde ut till Sturkö och sen in mot Borgmästarekajen. Vi körde in vid Björkholmen och där är det 5 knop... Saktar ner till 6... 5,3 och jag får syn på sjöpolisen... åh nej de vinkar in mig med en stoppskylt, ojoj..... Nervös glider jag in till bryggan och deras båt. "Vi har fartkontroll och alkotestest här ikväll", "Jaha då är det väl jag som ska blåsa" säger jag lite pirrigt och hoppar upp på bryggan. "Det har jag inte gjort sen jag blev stoppad när jag körde moppe och var typ 12..." Jaha säger han. "Det var märligt att du körde moped när du var tolv..." Jag det kan man tycka för jag hade ju inte moped förrän jag var 16 så det var ju faktiskt förbaskat konstigt... Mycket lustigt kan komma ur munnen när man är nervös. Men jag klarade mig och spännande var det iaf. Både vi och de fick sig ett litet skratt...
På mig ser det ut som jag är ute och kör mitt i vintern. Men det var blåsigt när vi åkte ut och jag är småsjuk så jag tog på mig ordentligt... Bättre det än att frysa iaf.
Är nu en nöjd ägare av Rörstrands fantastiska porslin av designern Lovisa Burfitt! Så himla fint!

Sista kvällen i Smögen

Igår var det ännu en härlig kväll i Smögen, sista kvällen och det kändes en aning vemodigt. Efter lite shopping och solning blev det en sista promenad i kvällssolen...
Detta är Skäret där Jens har spelat om kvällarna.

Ännu en ljuvlig dag i vackra Smögen!

Hemma 02.30 efter en bra kväll på Skäret, lite mer folk än dagen innan. Jens är verkligen ett underbarn, han kunde spela alla låtar som de önskade igår. Som en levande Spotify är han min lilla pojk. Jag vaknade vid 09 i morse och ville då inte att han skulle vakna så jag tog mig en liten tur. Så vacket!!! Men det bästa, det skulle bli 14 graden idag.. Men vad sjutton, ca 24 skulle jag tippa.
Idag öppnade fler butiker på bryggorna, så vi spenderade ett par timmar... och pengar...
Jag shoppade loss mest i en butik som hade helfräcka kläder. Det blev tre par brallor, nya vita Converse och ett linne. Sen köpte jag en stickad tröja i Holebrookbutiken. Så det blev lite. Kul!
Solen lyser fortfarande, skönt. Vi mötte upp Jens kompis, som också är pianist och spelar på Bohus Malmön i helgen. Vi käkade och nu har han farit tillbaka och vi tar det lite lugnt, käkar godis och ska göra oss klara för att åter igen gå ner till Skäret...

Smögen och Malmön

Vi är i Smögen, Jens spelar på Skäret men börjar inte förrän 22.30. Så vi har en liten semester här. Idag har vi varit på Bohus Malmön hela dagen, vilket paradis.

RSS 2.0