Går igenom datorn och fastnade lite


onsdagshöst och baklukt..

Himmel nu är det verkligen höst. Så kallt det är ute. Spatserade till Hästö efter jobbet idag, till mor och Peter. Mamma plockade upp mig på vägen och körde och handlade. Varje torsdag så bakar vi på jobbet, min tur i morgon så nu har det bakats minsann.

Jag har lite bry nu. Kan inte bestämma mig om jag ska gå bort till Sliver en sväng, Karlskronas musikaliska grabbar spelar idag. Peter LeMarc tema kvällen till ära och ja Jens spelar där också. Men det är ju så sent och en annan går ju upp vid sex varje dag så en onsdag är kanske inte bästa dagen att ge sig ut.


...

Vill bara presentera Jens för er...


En gnutta kaos, men bra också...

Var i Malmö i helgen. Tog tåget ner på lördagen, en snabb vända på stan sen kom Jens, han hade varit och spelat dagen innan i Helsingborg och skulle spela i Malmö på kvällen. Vi åkte ut till hans vän och familj. Jättetrevliga. Efter ett par timmar och lite spelande for vi tillbaka till stan. Dat var snart dags att börja spela igen. Familjen kom in och vi käkade middag på hotellet när Jens spelade. En otroligt trevlig kväll och fin musik.

Söndagen spenderades på ILVA, åhhh så mycket fint där finns... En fika med chailatte, godaste någonsin kan tilläggas. Sen hemfärd.

Idag har det varit jobb, massa spännande på gång, kul!

Håller på att plocka här hemma nu, mindre kul. Kollar på idol också, men är lite besviken på dem, Linda är dock bra, lite plågsam låt.


Helg!!

Sitter på Hästö hos mor och Peter, kollar idol och betalar räkningar... Min dator vill inte längre...

I morgon far jag ner till Malmö, ska bli mycket trevlig. En ledig helg händer inte allt för ofta.

I veckan har jag fått göra lite modelljobb... Lite speciella sådana, så det kommer bli en förstasida och en annons. Mer än så avslöjar jag nog inte, mer än att det inte är den typen av foton jag är van vid, hihi...

Nu tror jag att jag ska smyga ner för trappan och tjuva lite Pringles som jag spanat in i skafferiet.

Vi hörs!

Fredagsmys

Haft en myskväll med Martina. Lagade kanongod mat, godis, Idol sen var vi på bio, I rymden finns inga känslor. Den var riktigt kul faktiskt. 

Igår var vi på Ronnebybrunn med jobbet, åt gott och dansade lite, jätte trevlig kväll.

I morgon är det dags för lite klipp, sen blir det inflyttningsfest hos Martina, ska bli rackans skoj. Kreativa lilla tjej, har fått höra lite av schemat...

Nu är det dags att sova.

Godnatt

(Ska allt försöka bli lite bättre på at skriva här, är lite svårt då jag inte har tid och har en dator som kanske får för sig att starta sådär vart tjugonde försök...)


AHHH nu vatt de´dags!

Min dator lever sitt eget liv och lika så jag. Datorn startar aldrig, men idag fick den ett dödsryck och startade. Får då passa på att göra lite uppdatering här.

Här kommer lite bilder från jobbresor mm...

Bilder från Lastbil 2010 en fantastisk mässa på Elmia i Jönköping


Trailers monter, min plats den största delen av veckan


Min favvis på mässan


Nettan, Hanna och Erik på galakväll

Resa till Polen på konferens


Julia och Nettan


Jag och Hanna

RSS 2.0