Mamelodi barngala

Ikväll var vi på Barngala. De var tre tjejer som gjorde denna barngala som projektarbete med insamling till en by i Afrika. Duktiga tjejer och bra underhållning. Jens spelade även Isabelle Juhlin, Kaj Carlsson och några fotbollskillar som var enormt duktiga på att trixa.

Hopp om vår!!

Idag sken solen och vi var inte sena med att ta med Jens nya kamera ut på en promenad. Vi gick ner till Stumholmen för att fota lite.

Jens 25 år!



Hektisk helg

Hektisk helg, jo eller hela veckan. Underbart när det är fullt upp, mycket på jobbet, roligt, födelsedagsfirande x 2, ännu roligare.

Jens fyllde 25 i onsdags, jätte trevlig kväll med öppet hus, god mat och fantastiska presenter. I fredags var vi på After Work på Scandic. Jens spelade, de visade handboll och lite tapas på det med trevlig människor skapade en mycket trevlig kväll.
Igår var det födelsedagsfirande nummer två. Jens brors tjej fyllde år. Även detta blev en kanon kväll som slutade med dans på Sliver.
Idag fick man ett litet hopp om att det kan bli vår i år också. Solen värmde så skönt på den lilla promenaden.
Jens fick en fantastisk kamera i födelsedagspresent så tänkte lägga in lite bilder senare. Ska springa iväg nu, Barngala i stan, Jens har redan gått då han ska spela. Ska möta upp Mamma och Peter som ska gå med.


Fint med frukt

Tur att frukt finns. Kolla in denna härliga fruktskål. Det ser ut som det är till en hel familj i en vecka. Men icke, det är bara jag som äter och igår blev det hela sex stycken frukter. Bättre det än kakor och godis iaf.

Therese Fredman

Tidningen Elle har haft en designtävlig och vinnaren är utsedd och det blev ingen mindre än Therese Fredman från Borås.

Denna stjärna träffade jag redan 2008 när jag var modell på FashionMARKET. Jag föll för en klänning i ljus siden som var öppen i ryggen.

Några år senare träffade jag henne igen och jag hade inte glömt den där klänningen och nu hade hon sytt fler fantastiska klänningar och hade funderingar på att köra igång sitt eget företag, och sagt och gjort. Ett tag senare ringde hon och jag skulle då vara modell för en lite udda visning vilket resulterade i detta som ni tidigare sett. Therese klänningar är i slutet av filmen efter Josefin Strid.

Så otroligt kul att det går så bra för henne!

Lyxar med Elit

Ska nu gå och lägga mig efter en helmysig kväll med mamma, Peter och mina doggisar på besök. God middag och tvmys med Elitchoklad. Lyxigt som tusan. Men sådan lyx ska det vara sparsamt med detta året. Det märks stor skillnad med ett stillasittande jobb och lite andra matvanor, så får försöka vara flitig med gymmet nu... I morgon ska jag baskemej börja dagen med ett pass, sen städa i mina skåp och garderober. Kommer säkerligen hitta massa spännande saker som jag inte ens visste fanns.
Godnatt!

Slappis

Hej hopp!
Ännu en dag snart förbi. Jens är på Öland ikväll och jag hade tänkt gå på Zumba efter jobbet men jag gick hem och bakade i stället. Trött som tusan och inte helt okej ännu så det fick bli en lugn kväll. Köpte en pilatesboll igår så får väl ta en stillsam hemmaträning. Kollar på 24 timmar med Maria Montazami och Anna Book, vilka sköningar det är. Tänkte gå och lägga mig tidigt idag, brukar vara lite kass på det annars men vi får väl se.

Helgen i korthet

Igår vad jag och mor i Kalmar på en liten shoppingtur. Det blev lite shoppat till mig själv och present till syster som fyller år idag. Så idag var vi på kalas i Jämjö. Började dagen med att gå ut till Hästö i regn och på ishalka. Det brukar ta ca 45 minuter att gå men idag var det långt över en timme. Men jag var glad att jag tog mig framåt. I Jämjö blev det fika, semlor och annat gott. När jag kom hem lagade jag moussaka, tvättade och städade. Så fick lite gjort iaf.
I morgon är det jobb igen. Men det bästa är att Jens kommer hem i morgon, plus att jag har höga förväntningar på ett nytt pass som starta på gymmet i morgon. Dans, en blandning mellan afro, zumba och partydans, jag kan inte se annat än att det är en totalt perfekt blandning, så det ska bli toppen!
Trevlig kväll. Nu ska jag ner till tvätten!

Dancing on my own...

Idag var jag tillbaka på jobbet igen efter ett par vilodagar. Ganska skönt, jag är ju inte riktigt van att ha så lugna dagar. Men också galet skönt att komma in på en fredag för nu är det helg.

Nu har jag krupit upp under en filt i soffan och kollar in Let's Dance. Ganska kul. Men det är ju så himla många par nu i början så man hinner ju tröttna lite, 2 timmar... Men har hunnit med att platta håret, ny plattång som jag fick i julklapp (toppen) och Hårologi Heat Protector spray som gör håret jätterakt och mjukt. Även spenderat halva kvällen på nätet, bloggar och annat kul. Ätit två mango, tokgott. Pratat med Jens som är i Tyskland och hälsar på Hampe, hade också velat vara där dock. Ja en inte allt för spännande kväll men också väldigt skönt att få ha såna kvällar ibland.

Doftar underbart

Nu har jag bakat mammas fantastiska dumlekakor! Gott som tusan!

Dansat loss med vågorna

Nu är helgerna över, jul och nyår. Mysigt har det varit och nu i helgen var det stort nyårsfirande på Stena Vision, den nya färjan till Polen.Vi for i torsdagskväll, det bjöds på god mat och fin underhållning på vägen ut då Jens spelade. Sen var det dans halva natten. Det gungade dock lite så det hjälpte på dansen rätt bra. Vi var framme i Polen på nyårsafton och då spenderade vi dagen inne i Gdynia sen tillbaka på eftermiddagen då vi la ut och lämnade hamnen. Vi skulle dock stannat kvar utanför Polen för att ta del av tre städers raketer vid tolvslaget men eftersom det var stormvarningar och det skulle blåsa upp så beslöt kapten att fara direkt. En omväg runt Bornholm för att få lä resulterade i behagliga vågor när vi återigen dansade loss. Det var Jens härliga gäng som spelade både innan maten och efter. På tal om mat så var den en fantastisk nyårsbuffé med hummer, räkor, havskräftor, oxfilé kyckling, potatisgratäng och efterrätter. Fint som tusan.En aning slitna anlände vi till Karlskrona på lördagsmorgonen. Efter ett par timmars sömn på eftermiddagen mötte vi upp Martina på Stars för en avskedsmiddag. Nu är hon på flyget till Sydafrika och kommer tillbaka i februari, du är galen gumman men ack så modig. Nu har jag ett par dagars ledighet och hoppas på att få njuta lite av den härliga vintersolen.

RSS 2.0