Tentaresultat

Fick reda på resultatet från tentan som vi hade för någon vecka sedan... Det gick som jag hoppades, topppen! Så jag är nöjd. Nästa vecka kör två nya kurser igång!

Ha en bra dag alla!!

Ledig dag

Idag har varit en riktigt härlig dag. Jag vaknade upp hos Linda och Fredrik i Borås. Tog tåget till Varberg kl 10 och var framme kl 11.15. Eric skulle ju egentligen haft skola som alltid, men hans lärare var dubbelbokad så han var ledig och det var jag också. Så idag har vi haft en härlig lördag mitt i veckan.

Han kom och mötte mig vid tåget och så gick vi hem och lämnade min väska för att sedan bege oss till stan. Vi startade med en lunch på Nyfiket, fläskfilé med friterad klyftpotatis och champinjonssås. Det blev även lite shopping idag. Eric fick en hel omstyling, nya skor, nya jeans och så blev den en spontan sväng inom frisören, vilket var behövligt.



Det blev en mysig fika på Veras fik.



Jag köpte också nya skor, Rieker. Jag provade dem när vi var i Helsingborg, men då hade jag precis köpt mina skinnstövlar tio minuter innan så jag kände att det blev lite mycket att köpa dem också. Men jag har ångrat att jag inte köpte dem. Har inte hittat dem i någon affär heller, men idag fann jag dem och slog till direkt. Jag hade dem på mig nu när vi gick till Hajen för att handla, det kändes som jag flög fram, så otroligt sköna!



Har även pysslat lite ikväll, fräsigt va?


vacker Höst


King love Queen

Visning i går, det var skoj. Vist jag hade önskat att det var lite större för när man väl har gått sin sväng vill man ju ut igen. Alla var jätte trevliga och det ska bli skoj att träffa alla och köra igen på lördag. Det kommer snart fler bättre bilder.

Lockigt!

Idag har vi haft skola, kursavslut i Direktmarknadsföring... Efter det käkade jag lunch i skolan, blev kålpudding och pannkakor, god blandning där. Åt ju kålpudding tre gånger förra veckan som Eric hade gjort. Jag hade ingen mat med mig idag så jag köpte på skolan, men den var inte alls lika god som Erics och mammas, men det är ju min favvisrätt. Det va ris i den och så var det i en takeawaybox med potatis och sås i, så det var mest gäggit som en gryta. Sen tog jag pannkakor med sylt till efterrätt. De kostar bara 4 kronor styck, så kan man låta blir?

efter lunchen tog jag en sväng på stan i min ensamhet. Mina Varbergstjejer åkte med tolvtåget så jag åt med managementsgänget, men de hade lektion efter lunchen. Så som sagt det blev att gå själv i en timme. För kl 14 var jag inbokad på King love Queen. Det blev ljusa slingor, skönt. Var lite orolig att det skulle bli kort och svart...

I morgon ska jag jobba, öppnar för att sluta kl 16 direkt med tåket till Borås för att bli sminkad och stylad för kvällens visning. Hoppas att det blir skoj, känner ju inte en själ.


I röjartagen

Som ni ser på bilderna här så överdrev jag inte i tidigare inlägget... Det såg verkligen ut som kriget här. Men inte längre.


FÖRE





EFTER



Golven är svabbade och tvätten är tvättad, här är fint nu. Hoppas karlen blir nöjd när han kommer hem!

Jag har städat nästan hela dagen, men jag hann med en sväng till stan, fikade med Anna och Linda, sen var jag och handlade. Snabbt hem för att byta om för att sedan dansa lite. Har nu ätit en väldigt god middag och kollar på topmodel. En härlig söndag och jag har tagit vara på den extra timmen.

Hoppas att alla har haft en toppen helg!!!

Vem har haft krig?

Nu ska alla ha ställt tillbaka utemöblerna.... Med andra ord dragit tillbaka klockan en timme, vintertid! Den timmen behöver jag idag på förmiddagen. Vaknade halv tio men nej halv nio, vilket var mycket bättre. Så nu har jag hunnit med lite iaf, men mycket mer ska göras.

Eric har varit i Stockholm hela helgen, lilla Svea döps idag, hans systers minsting. Jag har varit själv sen fredags morse... Det syns att min pedant inte har varit här, tokstökigt! Väskan från Helsingborg är fortfarande inte upppackad, det ligger jackor, skor och kläder över hela golvet, stolar och soffan, sen jag var nere i källaren. Köksbordet är täckt av mitt pyssel och lika så soffbordet. Ja det ser ut som kriget.

Men jag har hunnit med att göra fint i köket, lagt och hängt in nästan alla kläder, jackor och skor kvar. Andra tvätten är nu på gång. Det ska bli tipptopp... hoppas jag.

Jag ska träffa Linda och Fredrik sen på stan, fika/lunch. Ska även spana in Swoppa Shoppa, där jag skulle sålt mina kläder idag, men det blev inte så.

Bäst att sätta fart igen!!!

Jag har planer på G

Sitter och pular lite nu, spännade, vad är på gång... Det får visa sig. Hihih, hoppas att det går som jag tror, så blir det bra iaf.


idol

Sitter och kollar på Idol-eftersnack. Funderar över vem som tänkte egentligen.... Katrin Zytomsierska är med barn, med Bingo Rimer. Öhhhh, jag vet inte om det är det perfekta paret eller om det är helt totalt tvärfel. Jajaja, kul att de fann varandra.

Måste säga att Mariette var bra idag, även Tove, Kalle och Eric och ja de flesta var bra idag. Det börjar arta sig, skoj.

Idag sålde jag ett armband. Skoj och det är kanske något som jag bör fortsätta med, verkar lite lönsamt, supernöjd.

I morgon ska jag jobba igen, femte dagen denna vecka, det har gått bra och nu har ju många fått lön också så då är det lite fler som vill och kan shoppa loss.

På tisdag ska jag till frissan, ska till King love Queen i Borås. De ska fixa mig till visningen jag ska gå för dem på onsdagen och lördagen nästa vecka. Skoj, hoppas att det blir kul och bra framför allt. Får väl även hoppas att de inte klipper av mig håret eller färgar det svart. Men de lät som att de skulle göra vad jag vill. Typ det vanliga då, fixa till den blonda kaluffsen lite helt enkelt.

Snart dags att krypa till kojs.


Min martinamodell

Äntligen lite bilder från fotograferingen med Martina för någon studio i London, Snyggt Martina!!



LIKA SOM BÄR

Det första jag tänkte var Josefine Crafoord, likt eller hur?




Kalas hos anna



Linda Appel skålar lite med fördrinken.



Te och nybakade scones till fika...



...med en kalastårta efter.



Armband från mig och halsband från Linda, lite av dagnes presenter.



Linda, jag och Anna.



Armbandet som jag gjort till Anna.

grattis Mamma



Idag fyller min mamma år, GRATTIS!!! Önskar att jag kunde varit och sjungt för dig i morse. Du har paket väntandes på dig här tills du kommer, Längtar. Hoppas att du har haft en bra dag mor!!!

Massa massa bilder


Skön söndag

Idag har jag hunnit med mycket. Var nere en snabbis i källaren, rotade bland lådorna och fick ut massa höst och vinterkläder till både mig och Eric. Tog med det upp och så åt jag lunch och plockade med mig sommarkläder och och skor ner. Då mötte jag Jocke och barnen i hallen... Då de helt plötsligt skulle iväg. Jag fick springa ner i källaren och slänga ihop alla lådor som nu låg huller om buller och saker över hela golvet där nere i källaren. Drog till mig lite vinterskor. Åh hann ju inte göra det jag skulle, hittade inte min bok heller, attans.

Kl 14 träffade jag Karro och vi gick på, humm vad man nu ska kalla det, öppet hus kanske. Det var en liten bitik/atelje. Fick se lite kläder, sminktips, smakprov på sushi... Sen gick vi hem till Karro och hämtade hennes fina kamera och gick ner till havet och tog massa fina kort. Dessa kommer nog upp i morgon på bloggen ska få dem i morgon iaf. Vi fick en goodiebag från Kustbageriet, kardemummabulle och baguette. så efter fotograferingen gick vi hem till Karro och kollade bilderna och fikade. Sen dansade jag med Sofia och Linda, vilket var jätteskoj.

Nu har vi ätit boeuf bourgignion (köttgryta) och pressad potatis, som vanligt utsökt.



Hittade min goa bigbaota halsduk idag.



Karro spanar in... dyra kläder.


Lördag

Det är helg och jag kan för en gångs skull njuta av att det är helg. En härlig tv kväll i soffan till Idol igår. Har i och för sig jobbat hela dagen idag, men jag var toppen bra idag och jag hade väldigt många nöjda kunder, superskoj. Hoppas alla få så kul på Ladies Night och alla bröllop och allt vad det var alla skulle hitta på. Det är värkligen så himla skoj att klä folk...

Ikväll har vi varit och handlat och lagat mat ihop. Vilket händer sällan nu för tiden då vi jobbat mycket. Det blev wienerschnitzel med citron och kapris (dock ingen ansiovis), med klyftpotatis och masalavinsås... Mega gott! Nu har vi sjunkt ner i soffan och ska kolla på körslaget senare.

I mogron ska jag äntligen ner i källaren och se vad vi har för spännade. Ska lägga ner sommarkläder och försöka hitta lite höst och vinterkläder, har ju glömt bort vad som gömmer sig i alla kartonger. Ska även hitta en bok, det blir väl som att hitta en nål i en höstack kan jag tänka mig.

Vid två ska jag och Karro gå på visningar och mingel, vilket ska bli mysigt. sen blir det åter igen en härlig tvkväll. Ska hinna med att plugga lite också. Jag försöker att njuta lite av ledigheten iaf, för det var längesedan, så skönt.


Tomt utan plugg



Konstigt det känns när det inte är tentaplugg, tomt men skönt. Jag har kännt mig som en ny människa idag. Sitter i soffan och tittar på tv, njuter av en ledig kväll innan jag kör igång men annat plugg. Har jobbat idag, var en vecka sen, massa nytt.

Åt kroppkakor ikväll, det var gott, tyvärr var det inte Blekingekroppkakor för de var från Öland men de var goda...

De ringde från Borås idag och ville ha med mig på visningar, en den 28 för specialinbjudna och en den 31 oktober för alla. Jag vill verklignen vara med, men jobbar ena dagen så ska se om jag kan byta. Det är en salong i Borå, så det är både hår, smink ock käder som ska visas, skoj! Hoppas, hoppas!

Jag gjort ett armband som jag hade på mig på jobbet idag. Det var en kund som sa att hon tyckte att det var fint. Jag sa att jag hade gjort det och då frågade hon om hon fick köpa ett av mig, kul.

Check!

En fantastisk känsla har spridit sig i hela kroppen... Jag har nu bockat av den största punkten på min lista i höst, underbart! Idag var nämligen tentan i Marknadskommunikation, oh vet ni vad? det kändes helt okej. Tur det för jag känner att jag kunde inte gjort mer än vad jag gjort, så jag är nöjd. Hoppas på bra resultat nu också, det är jag värd, om man nu får säga så.

Jag och Anna firade detta men en god lunch på Viskan i Borås, blev paj för min del. Det var ett riktigt härligt höstväder idag, men kallt. Vi passade på att ta lite kort innan jag skulle med tåget hem och Anna med bussen till Götet.



Nöjda och glada med vad vi gjort.

'

Ny jacka, nya handledsvärmare/vantar, nya stövlar...



Fina Anna



Lyxade till det med en tidning på vägen hem, jag behövde ju inte plugga, ovanligt. Det blev brittiska InStyle, måste ju kämpa på med engelskan nu.



Kom hem vd halv fem och solen strålade så vakert, blev en tur ner till havet där jag mötte upp Eric som varit på Kurorten och träffat sin.. hummf tja han ska göra sin praktik där iaf. Det blev galet kallt när solen började försvinna, snart vinter.


Min karl i sin nya halsduk och nya jacka, så fin så...


Vackra Varberg!


Äntligen!

Äntligen kom denna efterlängtade helg, men nu är den tyvärr redan över...

Jag och Eric tog tåget vid halv 9 tiden på lördagen för att sedan möta upp mamma, Peter, Marika och Niklas i Helsingborg på hotellet. Det är väldigt längesedan sen vi sågs så det var verligen på tiden, jag har längtat så mycket.

Vi lämnade väskorna, tog en fika och sen tog jag, Eric, mamma och Peter färjan över till Helsingör för en mysig tur i staden. Marika och Niklas stannade kvar för lite shopping i Helsingborg.



Inne i en supermysig ostbutik, här var det provsmakning och vi köpte flera goda ostar. Jag har redan smakat på den ena igår kväll, en mjuk ost med valnötter i, dögod.



Självklart måste man äta Pölse när man är i Danmark, så det fick det bli.



På kvällen bjöds det på middag och jag vill lova att det var inga dåliga maträtter och galet goda...




Efter en utsökt middag och mätta och glada tog vi taxin till kvällens happinging.



Det var Peter Johansson och Nina Söderquist bla som hyllade Queen, en kanon konsert!



Älskade frukost, ja det var gott om man säger så...



Söndagen spenderade vi på Väla...

Det har verkligen varit en toppen helg och det var så kul att träffa hela familjen!

Ses snart igen hoppas jag.


Tårtkalas



Eric har haft konditori hela veckan, eller det är nog de två sista veckorna tror jag. Förra veckan hade han goda kakor med sig hem och i onsdags hade han den gröna skönheten med sig, stackaren fick dock bara två bitar av den... Undra vem som tog resten. Igår blev det den andra tårtan, mandelbotten med choklad och citronmouse på... Någon som blir avis kanske... TÅRTKALAS!


Underbara hem


Längtar hem! Mamma mailade denna fina bild på vår tomt där hemma i Karlskrona. Detta ställe jag saknar det så, vackra hem!!

Redovisning



Idag har vi haft redovisning. startade kl 8 så jag ställde kl på 04.45 idag, tog tåget kl 6. Redovisningen gick bra iaf och det är skönt att ha det arbetet ur världen nu. Är nog även klar med det enskilda arbetet också, nöjd. Ska vara inlämnad nästa vecka så jag är i god tid som vanligt. Dock är jag väldigt stressad över tentan som är på onsdag nästa vecka... Ska plugga som sjutton nu.

Längtar till i helgen, träffa hela familjen!

Tokblåser

Det är helt sjuk vad det blåser. Jag sitter på ovanvåningen nu, jag tog tag i trappans handtag precis för att hålla mig fast, jag trodde på allvar att taket lossnade. Hela skrivbordet skakar.

Jag gick och handlade innan. Det gick okej att gå till Hajen, men fick några rejäla sjutsar framåt ibland. Men när jag skulle gå hem tog det i ordentligt. Jag möttes först av en flygande kioskpapperskorg rakt emot mig. Jag kämpade med mina två riktigt tunga kassar. Såg för det första knappt ingenting, jag hade mössa på mig men den blåste av hela tiden så jag fick lägga den i påsen, så mitt hår var både i ögonen och munnen hela vägen. Jag gick mellan husen och vinden snurrade runt. Så ena sekunden flög jag framåt med springandes steg medan jag i nästa sekund fick helt stopp, som att gå in i en vägg. Plus att kassarna flög fram och tillbaka, kors och tvärs så jag snubblade på dem hela tiden. Om det var någon som tittade ut från husen så skrattade de nog åt mig. Jag var faktiskt rädd att jag skulle få något på mig i huvudet eller så från taken eller träden kanske. Jag som knappt orkade bära de tunga kassarna bara. Nu är jag hemma, helt svettig nästa ju.

Idag har jag även fått plugga lite, har skrivit 5 sidor om direkthandel nu. Skickat in det till läraren för ett utlåtande. Ska lämnads in nästa vecka. Men då har jag även tenta på onsdagen så jag vill bli klar med den uppgiften så fort som möjligt så jag kan plugga till den. Har inte särskilt mycket tid till det dock. För jag ska iväg hela helgen vilket ska bli superskoj!!!


Grattis på dig lilla bulle



Min Martina


Martina har fått sitt första modelljobb i London! Nu har hon blivit klippt och ska fotas på söndag, Lycka till gumman!!!

En skitkul kväll med Anna


Vi lagade mat tillsammans hemma hos Anna, supergott blev det!


Anna dansar loss där hemma.


Jag ser ut att ha skitskoj!



Lotta och Anna nere på Campus, Club PT


Josefine och Hanna


Kall höstdag

Idag har jag inte jobbat och inte varit i skolan.... Inte illa, men jag har pluggat. Gick en promenad vid havet med Sofia, kallt men så fint väder.


I kväll var det öppet på skogatan så jag och Eric tog en sväng dit och jag provade skor i 1½ timme. Jag hittade två par fina skinnstövlar men jag ville inte köpa något idag, vill spara mig till nästa helg.


RSS 2.0