Tilda och Percy



Mina älskade doggisar!

Nu är autografen på plats

Nu kan jag känna mig säker, jag har varit så skrockfull när det gäller jobbet, har inte vågat ta ut det i förskott fullt ut, men nu har jag skrivit på kontraktet och jobbet är mitt. Börjar på heltid 7 juni och det känns toppen. I går blev det även helt klart med lägenheten så nu är allt helt spikat! Ett helt nytt liv kommer att starta, studentåren är över och jag ska jobba på heltid känns helt overkligt men underbart, är övertygad om att jag kommer att trivas jättebra. Jag kommer att jobba som marknadsassistent och jobba med både event och marknadsföring precis vad jag har ägnat mina tre års studier till och jag fick jobb innan studierna är helt slut, känns helt underbart. Men jag ska nu fokusera de sista veckorna nu på C-uppsatsen så den blir toppen den också, nu kör vi järnet Anna!


Jag lever

Hej, jag lever, har bara inte haft något internet. Vi har flyttat nu och vi börjar få i ordning men vi har som sagt inget internet. Det finns inget telefonjack så vårt internet går inte att flytta dit heller så det lär väl dröja nu tills vi får något, får väl skaffa bärbart igen.

Men mycket har hänt iaf och vi har slitit som djur. Flytten är som sagt klar, bara finpill kvar. Det mesta står utspritt i hela Varberg i källare, lager och loger. Jaja, bara vi kommer ihåg allt sen när det är dags för flytt igen om en månad, vilket slit...

Jag ska ju flytta tillbaka till Karlskrona, i morgon är en viktig dag kontraktskrivning med både jobb och lägenhet så jag hoppas att allt ska gå som planerat.

Jag och Anna har varit i Falkenberg nu två dagar i rad, vi har genomfört intervjuer för vår C-uppsats. Så nu är vi på spåret. Sen har det varit jobb också så dagarna har varit helt fulla.

Nu sitter jag på tåget till Karlskrona därför har jag internet. Ikväll ska jag kolla på min blivande lägenhet, så spännande.



Vilken vårkväll

Jobbade idag och det har varit kanon skoj att jobba, kunderna är så trevliga och köpglada när vårsolen kikar fram. Ikväll flyttade vi fram stolarna i solen och Eric hade varit och köpt picknick på Tovedals. Vilken härlig kväll. Vi var även ute i Träslövsläge och köpte glass, första i år där, men inget slår Glassiären i Karlskrona... Vilket det kommer bli många glassar från i sommar då jag kommer bo en halv minut där ifrån, farligt...


Mer blommor



Tack Helene och Börje för denna fina blomma!

Fotografering


Foto: Annelie Billing
Kläder: från Hagedorn

Bra start på dagen

Vi började dagen med att gå bort och handlade god frukost med frallor och annat gott. Kommer hem och äter och telefonen ringer sig varm. Det tog inte en dag från att jag fått jobb så ringer de från ett annat ställe och frågar om jag vill arbeta som projektassistent på ett ställe utanför Varberg, galet. Sen ringer en man med en lägenhet i Karlskrona, tredje erbjudandet på en vecka ännu mer tokigt då vi här har letat i tre år utan resultat. Sen ringer de från en blomsterfirma och de kommer med blombud... Vilken morgon! Tänk om det vore såhär varje dag...

Nu ska jag plugga på och skriva om köpprocessen sen ska jag jobba med mina underbara arbetskamrater på Vero Moda, hur ska jag klara mig utan dem i sommaren, det hade jag inte räknat med och framför allt inte de.



Tack för blommorna!!!


Styr mot Karlskrona nu då

Jag är skrockfull så vill hels inte ta ut något annan allt är påskrivet och klart men jag kan inte hålla mig, JAG HAR FÅTT JOBB!!!!

Allt det slit förra veckan gav resultat. Så nu ska jag bli marknadsassisten inte illa med heltidsjobb innan plugget är klar, inte riktigt vad jag hade räknat med och speciellt inte i Karlskrona men så blev fallet och jag är skit glad!


Flyttlassen har gått hela dagen

Idag har vi kört igång med flytten. Många vändor blev det och många tunga kartonger senare så var källaren tom här och ett förråd helt fyllt på andra sidan stan. Vi har inte fått tillgång till lägenheten än så vi har bara flyttat det som vi inte ska ha denna sommaren heller. Ni kan inte ana hur gärna jag vill ha ett riktigt hem och kunna använda mina saker och kunna packa upp vårt liv ur dessa Harald Nyborgkartonger...

Vid varje flytt så blir det rensning, idag fick jag nog på alla lådor med kläder som jag inte använder, nu har de legat i källaren hela året och mycket nytt är köpt så det blev 6 kassar till bättre behövande idag, hoppas att de kommer väl till pass.

Nu är vi helt slut och våra ryggar värker. Välförtjänt TV-time...


Babe


En vecka i Karlskrona


Majblomma

Idag är troligen sista dagen och jag är jättenervös. Vi får se hur det går...

Var på stan med Nadja igår här i Karlskrona, var även hemma hos henne i gårkväll. Köpte nya Converse också, ljusrosa... Hela stan är full av små pojkar och flickor med gröna väskor, majblommetider. Man kan redan i den åldern se vilka som blir bra säljare. Träffade på en lovande förmåga igår. En liten kille kom mot mig och Nadja; "hej, vilka fina jackor ni har, de hade blivit ännu finare med små blompinns på".... Taget vi köpte varsin blomma. Jag hade min på väskan i ca 3 minuter sen var den borta. Men jag har aldrig behövt köpta majblommor innan för jag hittar alltid dem på gatan, så där fick jag igen...

Nu börjar solen titta fram, ska in till stan och träffa syster och äta lunch vid 12. Sen kommer jag vara toknervös... Återkommer.

 


vad händer... jo

Förlåt för dålig uppdatering här denna vecka, men veckan ser inte riktigt ut som planerat. Jag kom hit till Karlskrona i söndags och skulle fara till Borås och sen hem till Varberg idag... Men nopp så blev det inte men det är en bra anledning till det. Men jag tänker inte avslöja mer än så... Förutom att jag sitter på nålar och är jättenervös särskilt i morgon och på fredag, snälla alla håll tummarna bara så får ni veta mer senare. TACK!!

Kram på er!


Ett smakprov från kocken


Vitchokladkladdkaka



Nu är våren på gång

Vilken underbar dag, våren är nog här nu... Jag och Anna började dagen med strandpromenaden i vårsolen. Sen satt vi och pluggade ett par timmar tills hennes föräldrar kom. Då vi åt lunch med dem. Sen satt vi ett par timmar till med examensarbetet tills vi var helt slut. Då gick vi ner till butiken där Annas mamma ska ha vernissage i morgon så de höll på att spika upp tavlor, vi hjälpte dem en stund sen tog vi en fika i solen på bakgården där Anna bor.

På kvällen blev det AfterWork , en riktig toppendag!


Releasefest för MODS-Magazine


Igår var det releasefest för MODS-Magazine i Göteborg. Jag var med som modell och det var en ny slags visning. Ingen catwalk utan små lådor som man gick runt på som levande skyltdockor.


Måndag!

Idag har jag kurat massa på min hemsida igen, ska bli spännande att se hur den kommer att ta form. Skulle städa lite innan Eric kom vilket slutade í storröj bland mina kläder. Men detta var ju bara bland det som var här det finns ju fullt med lådor i källaren också som vi fortfarande inte har fått upp. Men hyresvärdarna är på semester så jag kommer inte ner där. Vi kommer få tillgång till vår lilla lya redan nästa vecka, men vi är måttligt sugna på att flytta... Jaja det får snabba ryck om någon vecka istället...

Igår var det treårsjubileum för mig och Eric men jag satt ju här själv så det blev inget firande här inte. Men nu har han kommit hem så vi funderar på att gå ut och äta. Får återkomma vad det blev. Annars blir det fläskpannkaka inte jätteglammit kanske.

Trevlig kväll!


Påskdagen och 3 årsdag

Idag är det söndag och Påskdagen. Önskar att jag var hemma hos familjen denna påskhelg. Men har ju varit hemma två helger i rad nu och ska troligen hem kommande helg också plus att jag jobbade igår... Så det har blivit en ensam påsk.

Idag har jag och Eric varit tillsammans i 3 hela år! Grattis till oss!

Jag har gått tipsrunda idag. 5 km och 18 supersvåra frågor. Satt och försökte kolla upp om jag hade några rätt men svaren finns ju inte ens på nätet. Alla frågor kändes som utslagsfrågor men med tre alternativ, var ju bara att gissa på alla frågor... Inte jätteskoj med andra ord. Men det var härligt väder och kul att gå där bland alla barnfamiljer och äldre par.


Långfredagen

En dag då alla butiker är stängda, inget jobb och alla är lediga. Vad gör man? Nu är kl snart halv 3 och vad har vi gjort? Sovmorgon, ovanligt då jag aldrig kan sova längre än till halv 8... Långfrulle, gott. Jag älskar att bara kunna sitta länge och njuta av frukosten. Sen skapade jag lite, så jag fick var lite kreativ för en stund. Efter det så tog vi tag i oss själva och gick ut en lite sväng, hem åt lunch och nu sitter vi här igen...

Jag ska iaf packa upp min resväska sen jag var hemma, borde vara gjort. Sen ska jag fortsätta på att klura på vad min hemsida ska innehålla. Jag har två tjejer som ska skapa en hemsida åt mitt företag. Ganska svårt vad som ska stå där och vad som ska vara med.

kl 4 så ska vi gå på innebandy i Sparbankshallen, det är tydligen semifinal 2 så det lär vara mycket folk...


Go´gla´påsk

Någon som kan bjuda på ett härligt skämt dagen till ära. Jag har inte åkt på något vad jag vet iaf.

Igår var vi i Breared på påskevent, lite halvdant kanske. Vi stannade kvar och åt sushi vilket var gott. Idag har vi varit ute i det fina vädret hela dagen. Gått på stan, ut i Lassabacka sen in i stan igen och sen afterworkbuffé på Cheers & Beers. Nu har vi tagit plats i soffan och käkar påskgodis. Sista helgen jag äter godis nu. Hade uppehåll i över tre år och nu är det ju helt kört. Säger som mamma alltid har sagt, om man väl tar en bit är det kört och det kan man ju minst sagt säga att det stämmer.



Påskfint på torget


Bodyshop köp, citron



Ny klocka


RSS 2.0