En fantastisk dag

Startade dagen med ett Arobic corepass, hem och avnjöt en god frukost, sen gick jag till jobbet. Det var en kanondag, löningslördag plus att vi passade på att fira våren med ett supererbjudande, 50% på valfri vara. Alla kunder blev väldigt glada och positivt överraskade. Vädret har ju varit helt underbart idag, missade det dock då jag varit inne hela dagen men det märktes då alla blev sugna och handlade vårkläder.

Jag hade mina nya favvisbyxor från Never Denim idag, jag gillar dem verkligen, riktiga vårbrallor.

I morgon ska vi ta en tur till Göteborg, hoppas att det blir lika härligt väder då.



Mina nya favvisar från Never Denimg


En kanonhelg...

Förlåt att jag är så dålig på att uppdatera er. Tack mormor för att du ringde, måste bli bättre på att skriva.

Så vad har hänt sen sist, plugg, jobb, men även lite annat faktiskt.


I fredags var jag hos Lotta och Sandra, supermysigt. Vi hade chokladfondy med massa frukt, gott vill jag lova.

I lördags hade vi på Bik Bok en supermysig kväll, vi provade lite kläder, åt picknickmat och sen gick vi hem till Carro där vi spelade spel och kollade på Melodifestivalen.

I söndags var jag och Eric i Göteborg, vi jobbade på Bröllopsmässan. Vi stod i en monter för en konstnär. Det var med andra ord en otroligt mysig helg, med ett späckat schema.


Mys på Bik Bok
Carro provar nya linnetVeronica testar en ny outfitJag älskar vårens 80-talsfärgerJag längtar till våren, men jag har redan tjuvstartat med vårkläder.
Spetslinne i corall och ett par brillor kan skapa en helt ny look.Galet god mat från TovedalsCarro hugger in...


Bröllopsmässan

I montern på Bröllopsmässan i Göteborg
Dekoration på bordet, filmisar!Jag i den vackra montern bredvid vår.


Slappat...

Jag har verkligen haft en galet lugn helg. Eric har varit i Karlskrona, jag har inte pluggat något, inte tränat, har dock jobbat lite igår. Annars har jag bara pysslat, ritat, tittat på tv, gått härliga promenader och läst en mängd tidningar. Risken med detta är att bli helt förslappad och att jag inte sover lika bra. Men jag tror att jag behövde en sådan vilohelg. Jag har verkligen varit igång konstant, jobb och plugg om vart annat, inget jullov och jobb varje helg.

Har tänkt att jag ska läsa lite undersökningsmetodik och gå en runda innan Eric kommer i eftermiddag, Får se vad det blir, ännu en lugn dag iaf. Det är inte lika härligt väder idag, någon enstaka plusgrad, mulet men väldigt stilla. Lär ju bli ensam ute i hela Varberg, söndagar är det helt dött här. Inget är öppet och knappt en levande ute. Men det kan vara skönt det också.

JaJa, slut skrivet, något jag måste göra innan Eric kommer är att plocka undan här iaf. Det ser ut som någon har krigat med tidningar i hela huset.


Så vackert

I morse innan jag skulle jobba, gick jag en härlig promenad. Det var så vackert att jag höll på att smälta. Jag gick med ett stort leende hela vägen. Jag är glad att jag hade kameran med mig. Det var frost på grenarna, solen lyste så härligt starkt, klarblå himmel, vindstilla och det virvlade lite, lite snöflingor som man knappt kände. Om jag inte skulle till jobbet hade jag nog varit ute och gått hela dagen.


Nu har jag laddat upp med en stor skål nötter och naturgodis inför Melodifestivalen. Ska ta fram täcket också och mysa till det. Hoppas att det är lite bra ikväll iaf. Gillar verkligen Melodifestivalen, men bidragen är inte någon höjdare direkt...
så vackert

frostigtStranden

ALLA HJÄRTANS DAG

Ha en underbar Alla Hjärtans Dag, själv så ska jag jobba, och titta på Melodifestivalen...

Saknar er nära och kära, hade velat komma hem till er. 
Vi ses om en månad. Länge, har ju inte varit hemma sen juldagen då jag for hit.


 Alla Hjärtans dag


Melodifestivalen

Igår var vi i Göteborg, vi tog tåget dit och var framme vid halv 5. Det är väl inte direkt en tid som alla vill gå ut på restaurang... Eller? Självklart var det så, alla skulle ju äta innan de skulle till Melodifestivalen. Med andra ord, FULLBOKAT överallt. Till slut fann vi ett jättefint ställe, vi fick sista platsen, tack och lov. Där spenderade vi två timmar med galet god mat, förrätt, huvudrätt och te/kaffe. Sen var det dags att bege oss mot Scandinavium.

Allt flöt på bra och vi var på plats i god tid. Det var en härlig show, det är ju alltid bättre live än på tv. Vi hade bra platser nere på parkett. Jag tyckte att låt 1 med Nina Söderquist och Alcazar var bäst. Det sämsta var röstningen, fattar fortfarande inte hur det gick till. Bara de själva gör det och att det blir rättvist så. Men allt handlar väl bara om att sno tittarnas pengar, dåligt.

När det var slut, gav vi oss direkt till centralstationen tog tåget hem, åh vips så känns det som att man aldrig har varit iväg. Det är mindre kul, det blir som olika världar.

Te efter maten på Restaurang Söder
Framme vid ScandinaviumEric framför entrén
Scotts och Alcazar


Kul att ha er här familjen

Mamma, Peter, Percy och Tilda var på besök hos oss i helgen. En underbar helg och vi han med mycket, efter att ha prickat in vårt tidsschema perfekt.

Klockan 8. lördag morgon började dagen på väg mot Gällstad. Det blev en hel del shopping för oss alla, 13.30 körde vi vidare mot Göteborg för att besöka Båtmässan. Galet vilka lyxbåtar det finns. Vi väntade med att slå till på någon, vi har ju ingen båtplats här i Varberg, hummf, annars hade vi ju kunnat välja och vraka, eller inte.

Idag spanade vi in Varberg citys shoppingutbud, det var ju lönehelg, alltså söndagsöppet. Nu har de åkt och jag saknar dem redan.

Tack för en underbar helg familjen!

Vi fick fina tulpaner.
Vissa motorer var större än oss.Ska mamma slå till på den här båten tros?Jag glassar lite.VM i Varberg i sommar!

Mässan

Mässan gick över förväntan, det var jätteskoj. Det kom jättemånga besökare och seminarierna var fullsatta. Låter bilderna berätta om dagen!

Lise-Lotte visade upp Glassboden
En helt unik person, otrolit kreativ, hon visar här upp sina två företag.Rickard visar upp sitt företag Trixster EntertainmentMalin och Carro passar på att mässfynda hos Calong N.Mandas hade riktigt fräcka prylar.Klassen är på besökFullsatt seminarie med ThereseHela Jannas monter var som en härlig bröllopstårta.'
Jag får en rosa slingaStoltJag provar på Fridas FriskvårdVi bjuder på buffe.

RSS 2.0