Fullt ös....

Ojoj vad mycket som har hänt. Tänkte ta det lite snabbt då jag måste sätta igång och packa för jag far till Milano i morgon men jag har inte ens hunnit packa upp sen helgens farande…

I onsdags förra veckan var det visning på Residenset.


I fredags for vi till Göteborg för Jens skulle spela på ETT. En riktig toppen kväll, fick träffa massa trevliga människor. Fin hotell var det också… På lördagen tog vi en snabb sväng i Nordstan där vi fick se en kanonfin modevisning.
Efter visningen blev det en biltur till Stockholm med stopp i Gränna där vi köpte lite polkagrisar. Väl i Stockholm mötte vi upp Robin, Malin och Oscar. Det blev en utekväll och sedan blev det flyget till Luleå på söndagen. Där Mötte Vi upp alla från Leijon Event som byggde tältet där Jens, Malin, Oscar och Robin spelade innan och efter Hockeyn… (Ja som sagt kortfattat får det bli). Efter deras sista spelning blev det rivning av tält och scen sen var vi ute och åt.
På måndagen blev det flyg tillbaka till Stockholm och en shoppingtur innan det var dags att bege oss ut till Cirkus. Där åt vi och sen var det dags för Sveriges helt klart bästa artist just nu, ROBYN att inta scenen. Helt galet bra. Hon är en sån stjärna!!
På måndagen blev det flyget hem och direkt till jobbet. Där han jag med 1½ timme jobb för att sedan ta med Hanna till Gina Tricot för att prova ut de sista kläderna för kvällens visning. Direkt till Etage som fixade våra frisyrer och smink. Åter på plats på Gina så hade jag en liten genomgång för hur vi skulle gå och sen lite champagne och ombyte till första ingången. 18.30 körde vi igång med visningen. Det var en kundkväll på Gina Tricot och jag måste passa på att tacka mina modeller igen även Gina och Etage för en helskön kväll som avslutades med vin och mat på Fox
Nadja
Hanna
Bird och Carin
Hanna
Carin
Hanna
Bird
Jag
Nadja
Tack för helt fantastiska dagar... Nu måste jag verkligen packa!!!

Solenergi!!

Jag visste det! Jag går på solenergi. Jag har trott detta hela hösten och vintern men nu kan jag konstatera det. Planen för dagen var att städa min lägenhet. Kanske även ta mig och träna. Ställde kl på 09.15. men 07.45 vaknar jag, slog upp ögonen och ser ut genom springan i min gardin en klarblå himmel. Jag bara flög upp, Åt frukost och satte igång med städningen direkt. Ville ju bli klar så fort som möjligt så jag kunde njuta av dagen. kl 9.45 hade jag bara toaletten kvar och jag gav mig ner till gymmet, det blev bodypump, oj vad stark jag var. Jag ville bara hem och bli klar. När jag gick hem så bara spratt det i hela kroppen när jag gick där med solen i ögonen, underbart! Nu är jag hemma, och ska städa klart toan för att sen kunna ge mig ut i solen. Jag testade nu ett nytt mellis efter träningen. Keso mellanmål, men nötter och torkade bär att hälla i. Kan ju konstatera att det lär bli ett gäng såna, gott, bra Keso!



Fredagsmys!

Precis hemmkommen från Elin. Vi har haft en riktig myskväll... Hon hämtade upp mig efter jobbet med lilla sonen Teo. Vi körde ut och kikade på den nyöppnade Intersport i Ameralen sen handlade vi på Maxi. Vi lagade sen pestolax i ugnen med vår favorit, sötpotatis, morötter, paprika och champinjoner i ugnen, advokadosallad och limesås till. Det var himla gott... Sen blev det godis och naturgodis och mys med Teo i soffan. Nu är det redan fredag igen, helt galet men så skönt. Nu är det dags för storstädning igen, så jag hade tänkt att hinna med detta i morgon, fullt schema hela helgen nu.
Tänkte att jag skulle lägga upp detta också:
Här fick jag göra ett litet inhopp i Bilsport, expertkommentator om fälgar, dold talang...:)
Här är en kampanj för Bilsport Classic.
Och detta är en kampanj för TrakorVärlden!
Kul med lite udda fotojobb!

Styl by

Sitter i soffan och myser med Elin Klings nya tidning Styl By. MMM helt okej. Känns inte som det är så väldigt mycket skillnad mot det som redan finns. Men hur svårt är det inte att skilja sig. Är lite KING känsla, Lite kändisreportag och mycket mode... Perfekt blandning. Fredag i morgon, hur galet som helst... Helg igen, hann inte reagera på att det var måndag... Jaja bara att tacka och ta emot.

HOST HOST HOSt!!

Kan inte sluta hosta, har nu haft en förfärlig hosta i över en vecka... Det är värst på kvällar och nätter, sen när jag väl kommer upp på morgonen och på dagen är det helt okej men hostar då också. Jag har haft sån här hosta en gån förut som jag minns och det var när jag bodde i Varberg, det slutade med att jag hostade så mycket att två revben gick av. Så jag är lite rädd för det... Men i övrigt har jag ju bara haft magsjuka, förkylning och ont i halsen, feber.... i över fyra veckor, så det känns som att jag borde bli frisk snart.

Idag var jag och provade ut två jättefina klänningar på Qarma till modevisningen på onsdag nästa vecka. Ska bli kul, sen far vi till Göteborg och Stockholm samma vecka. Vecka efter blir det modevisning igen och en tripp till Milano... Oj så kul det är nu!
Nu ska jag stoppa i mig alvedon och dricka vatten, skulle nog behöva lite varmt vatten med honung också men nu vill jag gå och lägga mig.
Så go´natt på er!

Va, helg igen?

Nu var det fredag igen... Hur galet som helst! Är precis hemkommen från Nivå med Martina. Vi lyxade till det med lite god mat och vin ikväll. Jag har verkligen varit sjuk i flera veckor nu. Alla på jobbet är sjuka och idag slog jag nog rekord i nysningar, förkyld som attan och har haft ont i halsen hela veckan förra veckan var jag magsjuk... Ja hela tiden något.. I morgon ska jag iaf städa lite och tvätta, vara lite huslig. Sen hoppas jag på att solen lyser lite så man kan ta en promenad. Senare ska jag till Elin och hennes lilla Teo, Vi ska göra egna kroppkakor... Det var som Martina sa, att det är nog vuxenpoäng på det... Men mysigt och gott. Sen blir det Melodifestivalmys hela kvällen.
Nu blir det strax läggdags, sliten...
Go´natt!

Grand hotells egen pianokung

I helgen har vi varit i Helsingborg, där Jens spelade på Grand Hotell. Jens bror Johan och hans tjej Linda var med, så vi har verkligen haft en riktig myshelg. Igår var vi en sväng på stan och sen på Väla. Jag träffade även en släkting som precis fått barn. Det var verkligen på tiden att träffa henne och lille Elliot.
På kvällen blev det middag och pianobar. Blev lite dans och sen gick vi vidare till ett riktigt hak... Men det var bara jag som gillade stället så vi gav oss tillbaka till hotellet vid 03 tiden. Nu är vi tillbaka i stan igen och ska på middag hos familjen Sporron.
Idag har jag vårkänslor!!!

RSS 2.0