Varning för vilda isprinsessor


Idag var vi i Kungsbacka. Det är verkligen fasansfullt kallt nu. Vi har inte lika mycket snö som nere i söder, men här kan man istället åka skridskor på vägarna. Det är inte bara halt utan det är verkligen is överallt, man kan inte gå utan åka fram. Jag tänker på mormor hela tiden när jag kanar fram och är på väg att glatta på baken, håll dig inne mormor!

I vilket fall så åkte vi halv 12 idag och var framme med tåget kl 12 i Kungsbacka. Det första vi gjorde var att äta lunch. Buffé med tacos, pommes, pizza, thai, kycklingklubbor och pannkakor med sylt... Det var vi och alla barnfamiljer... En ruggig blandning men det var gott och allt ska ju blandas i magen ändå så varför inte ta lite av allt.

Sen tog vi en vända i Kungsmässan, inte så mycket shopping för oss idag. Kl 14 var vi klara men tåget skulle inte gå förrän kl 16 så vi tänkte ta en fika. Men vi hittade inget bra ställe där inne så vi glattade ut i kylan på stan istället där vi slutligen fann ett öppet fik. Vi åt mockabakelse, te och kaffe. Vi högg in så fort att jag glömde ta kort på den vackra skapelsen men den såg ut som en bröllopstårta i mindre format.

Tjugo i 4 gick vi till stationen och ställde oss bland en hel folkmassa på perrongen och frös. Men inget tåg. När klockan passerat 4 så klämde en dam i högtalarna ur sig att tåget var minst en halvtimme försenat, härligt!

Klockan passerade halv och vi fick ingen mer information, tidtavlorna var tomma men till sist gick Eric ut och kikade då stod det 16.40 men ingen sa något i högtalarna så några stod redan på perrongen och frös. Här ska tilläggas att man måste gå under en bro för att ta sig över till rätt perrong och det var snorhalt. Efter ett tag gick Eric ut igen eftersom det inte hände något då var nya tiden kvart i. Så vi gick ut till dess men inte alla eftersom ingen sa något i högtalarna. Tåget kom vi hoppade på och det körde. Men ingen info i högtalarna så jag antar att hälften och då till största delen äldre satt kvar inne på stationen och väntade på att få veta... Alltså missade de tåget. Förbaskat kass måste jag säga!!! 



Kommentarer
Postat av: Helena

Älskar din mössa!

2010-01-31 @ 21:38:42
Postat av: malin björk

Tack Helena! Den har varit mormors, äkta viträv. Så varm och mjuk!

2010-02-01 @ 09:28:57
URL: http://maliiinbjork.blogg.se/
Postat av: Helena

O, bra med arvegods :) Perfekt när man kan vara både varm o snygg!

2010-02-02 @ 12:35:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0